İster Tesettüre Uygun İster Straplez Kullanabilecek Abiye/Nişanlık

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Cengiz Aktürk marka, kendi kınamda sadece 4-5 saat giydiğim ve temizlenmiş olarak duran fuşya rengi kıyafeti satıyorum. 38 Bedendir ancak 40a da olur(göğüs-bel kısmı esnek lastikli)

2010 yılında 280TLye almıştım. Resimlerde de görüldüğü gibi abiyenin önündeki gül etrafına taş işletilmiş ve arka kısmına fiyonk yaptırılmıştır. Taşların kendisi, işlettirilmesi, fiyonk için kumaş ve terzi maliyeti de yaklaşık 100TL tutmuştur. Yani 380TLye mal olan abiyemi yarısından da aza 150TL'ye satıyorum.

Gayet temiz durumdadır sadece etek ucunda topuklu ayakkabıdan dolayı küçük bir deforme vardır. Ancak elbise krep jorjet kumaş ve eteği bol olduğundan giyildiğinde gözükeceğini sanmam. Ben bile buraya ilan koyacağım için incelerken gördüm yoksa farketmemiştim.

Bu arada resimlerde görüldüğü üzere ben kendi kınamda kol ve sırt kısmını kapattırarak giymiştim. İsteyen o şekilde de yaptırıp giyebilir yada bolero kullanabilir ancak elbise sadece straplez haliyle satılıktır.

(Not: Kargo alıcıya aittir ancak İstanbul içinde uygun mesafede iseniz görüşülerek elden teslim de yapılabilir.)

Son düzenleme:
Bolerolu hali çok güzelmiş çok yakışmış sanada bende tesettürlüyüm yaza ablamın nikahı var kalırsa alırım

Bolerolu hali çok güzelmiş çok yakışmış sanada bende tesettürlüyüm yaza ablamın nikahı var kalırsa alırım

malesef bolero kısmı yıprandığı için sadece straplez olarak satılık. Ama isteğe göre sizde bu şekilde bolero yaptırabilirsiniz aynı şifon kumaştan. Bu arada henüz başka soran yok, hala alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…