İstenmiyormuyum !

Çok samimiyiz bildiğin gibi değil neden böyle yapıyor bozuldum sadece

Mesele gezmek degil
vardır bır hesabı,mesela bizim işyeırnde böle durum var,birini çağırmıyoruz,nedenı şu maddı durumu hiç yok,biz öderiz ama o kendını ezik hissediyor örnek bu,bırde bıze uyum sağlayamıyor,yanı onlarında bır nedenı var,hem samımı değilsininiz,bu senın yorumun,benımde bir arkdaşım var böle çağırmaz davet etmez,bozulmam,bir gün arkdaşı demiş illa endulusu getırın,ama keşke gitmeseydım ortam çok fecıydı,neye uğradığımı şaşaırdım

Maddi durumlarimiz aynı
hem parası olmayan reddeder gitmez zaten
ortam konusunda haklısın onların ortamı nasıl bilemem
ben birazda suphelendim yalan yok laf tasiyorda ondanmi bir araya getirmek istemiyor kızlarla beni

Maddi durumlarimiz aynı
hem parası olmayan reddeder gitmez zaten
ortam konusunda haklısın onların ortamı nasıl bilemem
ben birazda suphelendim yalan yok laf tasiyorda ondanmi bir araya getirmek istemiyor kızlarla beni
ben örnek verdım para durumunu,evet bak oda olabilir,sen kızlarla iligili sneınle konuşur,onlarada senı sölemiş gibi anlatır,amannn dertmı bu,git konuş,neden davet etmıyosunuz dıye,ya cıdden dertmı yaaa,

ben örnek verdım para durumunu,evet bak oda olabilir,sen kızlarla iligili sneınle konuşur,onlarada senı sölemiş gibi anlatır,amannn dertmı bu,git konuş,neden davet etmıyosunuz dıye,ya cıdden dertmı yaaa,

Yok benle ilgili şeyleri kızlara anlatiyorda yuzlesmemizimi istemiyor
ozelimizi anlatıyoruz birbirimize

Plan yapan o değilse çağırmaya hakkım yok gibi düşünür
sen havuza git seni aralarında istemezlerse zaten tavırlarından anlarsın

bence açık açık sorabilirsiniz ama sizle kişisel bi sorunları var gibi acaba siz samimi oldugunuzu dusunuyorsunuz da o öyle dusunmuyo olabilir mi cunku samimiyet sadece iş yerınde sınırlı kalmaz ki dısarıda sizle basbasa dahi görüsmüyorsa arkadasınız istemiyo bas bayagı

Evet onlar kaç kişi bi ben tek kalıyorum havuza gitmeyi kararlastirirken bu samimi olduğum sevdasinemalarda yi da cagiralimmi demiyormu

Birde bana gitcez diye anlattı sende gelirmisin demedi

1. Yol
Sende ona anlat şunla şuraya gtcez buraya gtcez die.
2. Yol
Bak cnm trip at kza. Bi süre msj atma mesafe koy. Sorarsada diğer arkadaşlarndan nasıl farkedebildn de . Çok sinir bozucu ama bu . Resmen kıskandırmaya çalışıyor gbii. Aptal olmadığını anlasın.

kimin istemediğinin ne önemi var sonuç istenmiyorsanız bence sizde uzak durun..

İş yeri arkadaşlığını çok ciddiye alıp samimiyet beklemeyin ya. Yüze güler arkadan dolap döner ya da hassas dengeler vardır onlarla arayı iyi tutmak zorundadır. Belki kızlar istemiyordur, kızlar istemiyor diye de senden uzak duruyorsa sen hiç yanaşma zaten sonra arkandan bir iş döner neye uğradığını şaşırırsın.

iş yerinden biriyle samimi olmak Allah korusun.. kimin ne acıgı var...kim nedemiş ...kim ne yapmışş.... anca onların peşinde olurlar.. yani benım basım yandı.. oyuzden sölüyorum ...mesafe mesafee en güzeli...

Cnm sürekli birlikteyiz gelip gidiyoruz
muhabbetide iyi
onunla iş dışında bir beklentiye girmemeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…