- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
tek başına git havuzuna,sınemaya,boşverrr....
Çok samimiyiz bildiğin gibi değil neden böyle yapıyor bozuldum sadece
Mesele gezmek degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek başına git havuzuna,sınemaya,boşverrr....
vardır bır hesabı,mesela bizim işyeırnde böle durum var,birini çağırmıyoruz,nedenı şu maddı durumu hiç yok,biz öderiz ama o kendını ezik hissediyor örnek bu,bırde bıze uyum sağlayamıyor,yanı onlarında bır nedenı var,hem samımı değilsininiz,bu senın yorumun,benımde bir arkdaşım var böle çağırmaz davet etmez,bozulmam,bir gün arkdaşı demiş illa endulusu getırın,ama keşke gitmeseydım ortam çok fecıydı,neye uğradığımı şaşaırdımÇok samimiyiz bildiğin gibi değil neden böyle yapıyor bozuldum sadece
Mesele gezmek degil
vardır bır hesabı,mesela bizim işyeırnde böle durum var,birini çağırmıyoruz,nedenı şu maddı durumu hiç yok,biz öderiz ama o kendını ezik hissediyor örnek bu,bırde bıze uyum sağlayamıyor,yanı onlarında bır nedenı var,hem samımı değilsininiz,bu senın yorumun,benımde bir arkdaşım var böle çağırmaz davet etmez,bozulmam,bir gün arkdaşı demiş illa endulusu getırın,ama keşke gitmeseydım ortam çok fecıydı,neye uğradığımı şaşaırdım
ben örnek verdım para durumunu,evet bak oda olabilir,sen kızlarla iligili sneınle konuşur,onlarada senı sölemiş gibi anlatır,amannn dertmı bu,git konuş,neden davet etmıyosunuz dıye,ya cıdden dertmı yaaa,Maddi durumlarimiz aynı
hem parası olmayan reddeder gitmez zaten
ortam konusunda haklısın onların ortamı nasıl bilemem
ben birazda suphelendim yalan yok laf tasiyorda ondanmi bir araya getirmek istemiyor kızlarla beni
BENCE DIGER KIZLAR ISTEMIYO VE ARKADASINDA SANA SOYLEYEMIO
ben örnek verdım para durumunu,evet bak oda olabilir,sen kızlarla iligili sneınle konuşur,onlarada senı sölemiş gibi anlatır,amannn dertmı bu,git konuş,neden davet etmıyosunuz dıye,ya cıdden dertmı yaaa,
Senle konuşmazlarsa sorduklarına cevap vermezlerseO kızların isteyip istemediğini nasıl anlarım offf
öyleyse sorun yok ama değilse var
Evet onlar kaç kişi bi ben tek kalıyorum havuza gitmeyi kararlastirirken bu samimi olduğum sevdasinemalarda yi da cagiralimmi demiyormu
Birde bana gitcez diye anlattı sende gelirmisin demedi
kimin istemediğinin ne önemi var sonuç istenmiyorsanız bence sizde uzak durun..Merhaba arkadaşlar
benim çalıştığım yerde çok samimi olduğum bir arkadaşım var sürekli görüşürüz
O başka yerde çalışıyor ama her seyimizi paylaşırız
Bizim orda başka kızlarda var ben onlarlada merabam var aşırı samimiyetim yok
Ama bu arkadaşım onlarlada samimi
Sorunuma gelince ben bu arkadasimla vakit geçirmek plan yapmak istedim kaç kez davet ettim hiç bulusmadik
Ama diğer kızlarla plan yapıyor ve beni hiç cagirmiyor geçen bişiler yapmışlar
Bugünde gene bir plan yapmışlar birlikte havuza gitcez dedi bana davet yok
İyi bende gelirim dedim geeeeel dedi
Anlam veremedim arkadasimmi beni istemiyor
yoksa diğer kizlarmi
sizce
İş yeri arkadaşlığını çok ciddiye alıp samimiyet beklemeyin ya. Yüze güler arkadan dolap döner ya da hassas dengeler vardır onlarla arayı iyi tutmak zorundadır. Belki kızlar istemiyordur, kızlar istemiyor diye de senden uzak duruyorsa sen hiç yanaşma zaten sonra arkandan bir iş döner neye uğradığını şaşırırsın.Merhaba arkadaşlar
benim çalıştığım yerde çok samimi olduğum bir arkadaşım var sürekli görüşürüz
O başka yerde çalışıyor ama her seyimizi paylaşırız
Bizim orda başka kızlarda var ben onlarlada merabam var aşırı samimiyetim yok
Ama bu arkadaşım onlarlada samimi
Sorunuma gelince ben bu arkadasimla vakit geçirmek plan yapmak istedim kaç kez davet ettim hiç bulusmadik
Ama diğer kızlarla plan yapıyor ve beni hiç cagirmiyor geçen bişiler yapmışlar
Bugünde gene bir plan yapmışlar birlikte havuza gitcez dedi bana davet yok
İyi bende gelirim dedim geeeeel dedi
Anlam veremedim arkadasimmi beni istemiyor
yoksa diğer kizlarmi
sizce
1. Yol
Sende ona anlat şunla şuraya gtcez buraya gtcez die.
2. Yol
Bak cnm trip at kza. Bi süre msj atma mesafe koy. Sorarsada diğer arkadaşlarndan nasıl farkedebildn de . Çok sinir bozucu ama bu . Resmen kıskandırmaya çalışıyor gbii. Aptal olmadığını anlasın.