- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Hepimiz aynı sitedeyiz iş hanı gibi düşünÇok karışık bu kızla aynı iş yerinde misin değil misin ?
sizin oradaki kızlar kim komşu kızı mı
Kizlar istemiyor gibi geldi bana ama ozel olarak cagirdiginda da gelmiyomus arkadasiniz da istemiyor olabilir bence en iyisi direk sorup ogrenmek :)
Ayrica bence havuzada gitmeyin noldu falan derse de kisa cevaplar verip gecistirin bozuldugunuzu anlasin zaten sormazsada pekte sizi onemsemiyo demektir
aslında yalnız burakmamak için çağırmaları gerekir..çağırmıyorlarsa vardır bir düşünceleri..
Ya şöyle aslında mesela kahvaltıya fln gidelim diyoruz hep lafta kalıyor
Onlarla icraata geçiriyor beni cagirmiyor
Evet onlar kaç kişi bi ben tek kalıyorum havuza gitmeyi kararlastirirken bu samimi olduğum sevdasinemalarda yi da cagiralimmi demiyormu
Birde bana gitcez diye anlattı sende gelirmisin demedi
szi diğer kızlarla samimimisiniz? Muhtemelen onlar istemiyorlardır sizi.
arkadasına tavır yap bence mesela ooo sen benım yanıma gelırmıydın.benı tanırmıydın falan gıbı o zman anlar dıye dusunuyorum.havuza da gıtmemelisin....Ya şöyle aslında mesela kahvaltıya fln gidelim diyoruz hep lafta kalıyor
Onlarla icraata geçiriyor beni cagirmiyor
Evet oyle oldu biraz.Bende havuza geleyim demekle hatami ettim cagrilmadan
ozaman arkadaşlığını gözden geçir derim...
sanırım onlar bir grup kurmuşlar ve dışardan kimseyi istemiyorlar..
Evet oyle oldu biraz.
Kizlar istemiyordur. Arkadasin istemese hic anmazdi bile sana gideceklerini
Belki kizlar icraata geciriyodur hani icraata geciren hep karsi taraf olur ya bazen bazi insanlar icraat isiyle ilgilenmez eger siz su gun sunu yapalim bu gun bunu yapalim dediginizde gelmiyosa bahane uyduruyosa sorun vardir ama eger geliyosa demek ki sorun yok ee sorun yoksada diger kizlar sizinle cok samimi olmadiklari icin cagirmiyolardir. Bence havuza gitmeyin sonra ki gunler şunu bunu yapalim diye kesin tekliflerde bulunun eger gelirse sorun yok gelmezse istemiyodur demek ki arkadasliginizi
arkadasına tavır yap bence mesela ooo sen benım yanıma gelırmıydın.benı tanırmıydın falan gıbı o zman anlar dıye dusunuyorum.havuza da gıtmemelisin....