İstenmiyormuyum !

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
Merhaba arkadaşlar
benim çalıştığım yerde çok samimi olduğum bir arkadaşım var sürekli görüşürüz
O başka yerde çalışıyor ama her seyimizi paylaşırız

Bizim orda başka kızlarda var ben onlarlada merabam var aşırı samimiyetim yok

Ama bu arkadaşım onlarlada samimi

Sorunuma gelince ben bu arkadasimla vakit geçirmek plan yapmak istedim kaç kez davet ettim hiç bulusmadik

Ama diğer kızlarla plan yapıyor ve beni hiç cagirmiyor geçen bişiler yapmışlar

Bugünde gene bir plan yapmışlar birlikte havuza gitcez dedi bana davet yok
İyi bende gelirim dedim geeeeel dedi

Anlam veremedim arkadasimmi beni istemiyor
yoksa diğer kizlarmi
sizce

Kizlar istemiyor gibi geldi bana ama ozel olarak cagirdiginda da gelmiyomus arkadasiniz da istemiyor olabilir bence en iyisi direk sorup ogrenmek :)
Ayrica bence havuzada gitmeyin noldu falan derse de kisa cevaplar verip gecistirin bozuldugunuzu anlasin zaten sormazsada pekte sizi onemsemiyo demektir

Ya şöyle aslında mesela kahvaltıya fln gidelim diyoruz hep lafta kalıyor

Onlarla icraata geçiriyor beni cagirmiyor

aslında yalnız burakmamak için çağırmaları gerekir..çağırmıyorlarsa vardır bir düşünceleri..

Evet onlar kaç kişi bi ben tek kalıyorum havuza gitmeyi kararlastirirken bu samimi olduğum sevdasinemalarda yi da cagiralimmi demiyormu

Birde bana gitcez diye anlattı sende gelirmisin demedi

Ya şöyle aslında mesela kahvaltıya fln gidelim diyoruz hep lafta kalıyor

Onlarla icraata geçiriyor beni cagirmiyor

Belki kizlar icraata geciriyodur hani icraata geciren hep karsi taraf olur ya bazen bazi insanlar icraat isiyle ilgilenmez eger siz su gun sunu yapalim bu gun bunu yapalim dediginizde gelmiyosa bahane uyduruyosa sorun vardir ama eger geliyosa demek ki sorun yok ee sorun yoksada diger kizlar sizinle cok samimi olmadiklari icin cagirmiyolardir. Bence havuza gitmeyin sonra ki gunler şunu bunu yapalim diye kesin tekliflerde bulunun eger gelirse sorun yok gelmezse istemiyodur demek ki arkadasliginizi

Evet onlar kaç kişi bi ben tek kalıyorum havuza gitmeyi kararlastirirken bu samimi olduğum sevdasinemalarda yi da cagiralimmi demiyormu

Birde bana gitcez diye anlattı sende gelirmisin demedi

ozaman arkadaşlığını gözden geçir derim...
sanırım onlar bir grup kurmuşlar ve dışardan kimseyi istemiyorlar..

Bana senin arkadasin seni istemiyormuş gibi geldi, sonucta diger kizlar istemeze bile o seninle bulusabilir ayri bir zamanda ama hep lafta kaliyor dedigine gore onda var bir hikmet.

Bence sende artik usteleme, soz konusu bile etme bulusmayi hatta. Isteyen ayarlar.

Sanki sadece is yerinde laylaylom geçiriyor benle dışarda pek görüşmek istemiyor izlenimi bıraktı bende

Facesini bile ismini yanlış vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…