istenmeyen tüyleri uzaya yollayalımmı

rose68

gül
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
16
0
86
İstanbul
bilmiyorumkismilecanlarım ağdadan sonra yeniler çıkarken özel bölgede çok kaşıntı oluyor alerjik bünyeliyim ondan ama birkaçgün filan sinir ediyor ne sürücemi şaşırdım sirke sürüyorum oda fayda etmiyor .eldivenle alıyorum acaba ondanmı sizdede oluyomu kaşıntı ne yapsamkibilmiyorumkismile

kaşıntı normal tam yüzeye çıkmadan önce olur o çıktıktan sonra geçer bazı insanda daha çok kaşıntı olurken bazınsa hiç olmayabilir
çözüm için genellikle keselemek gelir ama özel bölge olduğu için orayı keselemek biraz sakıncalı

merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım bir sorum olcak... arkadaşlar kıl yüzeye çıkamayınca kıl dönmesi oluşuyor bunun için bir öneriniz var mı?
teşekkürler..

verdeti bunun için devamlı iyice keselemek lazım eşimdede eskiden olmuş ameliyatla oyeri kazımışlar pansuman filan çok uğraşmışlar sonunda kalmamış bazende iğneyle cımbızla almak lazım batıklar oluyorgamyoncuiremsu

varsa bi çaresi hemen yollayalımmmmmmmmmm
neler neler denedim.. artık her bölge için farklı bi yöntem kullanıyorum.. zor oluyo ama napim

lazer yaptırın kurtulun kızlar ben yaptırıyorum nasıl rahat ettim ne kaşıntı ne batıklar yaklaşık %80 bitti ağda yapmak için biraz uzatmak gerekio oda çirkin bi görüntü regl döneminde çok rahatsız edio bence lazer kesin çözüm

bende de tam tersi adayla aldığımda olmuyo bişi ama epilatör ve traş bi yapıyım ahh anamm nasıl oluyo o kaşıntı ya anlatamam bence o deriden çıkmaya çalışan düğlerin deri yüzeyini tahrişi sonucu oluyo kaşıntıda kızarıklıkta benim görüşüm bua.s

arkadaşlar lazerin hıcbır yan etkısı yok deniliyor ama önumuzdekı yıllarda karsımıza ne cıkıcak bılemıyoruz.dr. olan bı arkadasım özellıkle doğum yapmamıs bayanların kasık bölgesine ve süt bezlerınden dolayı kol altına lazer uygulanmamasını tavsıye etti.ağdaya devam guclubacismile

Lazer yaptırılacak yerin çok güvenilir ve steril olması lazım diye duydum bu yüzden hiç cesaret edemiyorum maalesef. Ağdacıya devam :)

Bende yaptırmak istiyorum ankarada mı gitmiştin lazer yaptırmaya?Bana nereye gittiğini ve ne kadar tuttuğunu mesaj atabılırmısın

valla cnmmm ben yılarca jiletle aldım düşünn son halini yani
jiletle alırdım ertesi gün batmaya başlardı deli ederdi benii.. lazere gidiyorumm kedi tüyü gibiler artıkkk bitmediler ama rahatsızda etmiyorlar 3 seasn daha gitcemmm inş bitcekkk bitmesede ilk haline göre bin katlı iyi tavsiye ederim lazerii..özelikle kolaltı ve genital için birebir:)

her yerini aldırıyosun ama bacak aranı açıpta aldıramıyosun((....çok kötü oluyo kendin alıncada.benim her yerim kanıyo ağda yapınca(((

epilasyon kesin çözüm kızlar...artık günümüzde tıp merkezlerinde bile doktor kontrolünde yapan yerler var tavsiye ederim bende başlicam yakında işalla

istenmeyen tüyler diye sayfası var konmu yanlış yerde bulunmakta bunun için ragbet görmemiş en ufak şeyi farkeden sevgili denetçilerimiz de farketmemiş !!!!!!!!!!!

Buraya imalı yazılar yazacağınıza kötü içerik ile bildirirsiniz olur biter. Sizin denetçi dediğiniz az sayıdaki editörler gönüllü olarak bu forumdalar ve günde 15-20 bin mesajın yazıldığı bir siteyi kontrol etmeye çalışıyorlar. Zaten kötü içerik butonu da onların gözden kaçırdığı şeyleri siz sevgili üyelerimizin yönetime haber vermesi için vardır. O en ufak şeyleri farkederken üyelerden de yardım alıyoruz tabii ki. Yanlış veya hatalı olan şeyler için klavyenizi kıpırdatmak zul geliyorsa ne destek ne de köstek olun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…