İstenmeyen Tüylere Son

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.530
297
Doğal Tarif: 1 adet limonun suyunu sıkın ve 2 çay kaşığı tuz ilave ederek karıştırın. Hazır hale gelen karışımı pamuk yardımıyla tüy alınan bölgeye sürün. 3 kez ağda işlemi sonrasında bu karışımı tüy alınan bölgeye sürdüğünüzde tüyler daha ince ve geç şekilde çıkmaya başlayacaktır. Karışım cilde sürüldüğünde bacaklarda 2 saat, hassas bölgelerde ise 15 dakika bekletildikten sonra temizlenmelidir.

Tüylerden Kurtulma Yöntemleri Vücuttaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için bir çok çeşit yöntem bulunmaktadır. Tüylerden kurtulma yöntemleri uygulanırken bunu bilinçli bir şekilde gerçekleştirmelisiniz aksi halde cildinizde lekeler ve yaralanmalar olabilir. Tüylerden kurtulma yöntemleri arasında en pratik ancak etkisi en kısa süren yöntem jiletle tüyleri alma yöntemidir. Jiletle alınan tüyler çok kısa bir süre içinde eskisinden daha gür bir şekilde yeniden çıkacaktır. Bu nedenle tüylerden kurtulma yöntemleri arasında kökten tüy alan yöntemler tercih edilmelidir. Tüy Alma Yöntemleri Ağda: En çok tercih edilen tüy alma yöntemlerinden biridir. Ağda sayesinde kıllar köklerinden alındığı için jiletten daha faydalı bir yöntemdir. Ağda ile alınan bölgelerdeki tüyler daha ince ve zayıf şekilde çıkar. Düzenli ağda kullanımı sonrasında tüylerde azalma olacaktır. Bazı cilt türlerinde alerji yapan ağda, kızarıklıklar ve şişliklere neden olabilmektedir. Epilatör aletleri: Bu aletler sayesinde istenmeyen tüyleri kökünden alarak zayıflamaları ve azalmaları sağlanabilir. Ağdadan daha pratik olan epilatör aletleri, buzlu epilatör gibi acıyı hafifleten çeşitleri ile de tüy alma işlemini kolaylaştırıyor. Epilatör aleti kullanımında aleti kullandıktan sonra temizlemeyi unutmamalısınız.

Merhabalar. Bende epilatör kullnıyordum. Tabi sürekli bunlar uğraşmak hem zaman hem de yorucu. Bir losyon ile tanıştım. Kokusu ağır birazama alıştım. Kıllardan tüylerden kurtulmak istiyorsanız benim kullandığım losyonu kullanmanızı öneririm. Arkadaşın tavsiyesiyle almışım. İlk önce tereddütlerim vardı ama neye para vermiyorum ki e bide fayda görürsem dedim. Aldım kullandım. gayet memnun kaldım. Yapandanda bana tavsiye edenden de Allah razı olsun. İsmi Derma glabris diye bir losyon. Derma Glabris bitkisel losyon. sizde bana dua edersiniz. Birde kullanım bölgelerine göre bende değişiklik grüldü. Bazı bölgelerde hızlı sonuç aldım. Mesela koltuk altında sonuç uzadı ama gen bölgede hızlı sonuç aldım. Belki de yanlış kullanımdan kaynaklandı. Ama sonuçta sonuç aldım.

X