Merhaba ürün bu Acvit Tüy Dökücü adreste zaten hemen alt tarafta resimleri de var görürsünüz . Kullanacaksanız vücudunuzun ilk önce küçük bir kısmında deneyin bende izledim o programı anlattıkları bana gerçeküstü gibi geldi normal diğer işlemlerle alınan yerler 1 haftada gelirken bu ürünle alınan yerler 20 günde gelmiyorMUŞ. Yine bahsettiğim gibi ilk önce vücudunuzun küçük bir bölgesinde deneyin. Memnuniyetinizi bize de buradan bildirirseniz sevinirim.
tatlım programda çok ucuz olduğu herkesin rahatlıkla alabileceği bişey denilince en fazla 15 20 tl dir filan diye düşünmüştüm ucuzsa işe yaramasada olur demiştimde. hem küçücük şey 130 tl filan hemde nette hiç iyi yorumm görmedim kötü yorumlar vardıyani bu da bi para tuzağı
şimdi yine biraz baktımda yığınla kötü mesaj varken aralara iyi yorumlar katmışlar ve bu bana hiç inandırıcı gelmedi..
Arkadaşlar ben tüylerden müzdarip biriyim ve inanın her yöntemi araştırdım. özellikle son bir yıldır kafayı tüy işleriyle bozdum :) bu reklamı yapılan kremi de çok araştırdım. kullanıp da şikayet yaşayan çok kişi var. yüzü yananlar varmış. hangi doğal bitkisel ürün tüyleri yok eder ki zaten öyle değil mi. şimdi lazer epilasyon için arefe gününe randevu aldım. çok övdükleri bir merkez var oraya gidicem inşallah. memnun kalırsam ki kalacağımı düşünüyorum size de bilgi veriririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?