istenmeyen tüylere kesin doğal bi çözümmüş

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
Starda Şebnem Özinal ile doktor tavsiyesi diye bi programda Bugün tüylere kesin bi çözüm olan merhemi anlattılar başına denk gelmediğim için markasını bilmiyorum fiyatını da bilmiyorum. anlatılanlar gerçekse muhteşem bi ürün :) yaş sınırı yok vücudun her bölgesinde de kullanılabilirmiş sağlığa hiç bi zararı yok yan etkisi filanda yokmuş.merhemi sadece sürüp 5 dakika bekleyip su ile yıkanıyomuş yani acı filanda olmaz :) düzenli istikrarlı kullanınca 5 6 seansta azaltarak yok ediyomuş :) :) :) :)
ürünü anlatanların isimleri Çağatay Çetin ve Sinem Cömert bunlardı belki isimlerden ürünü hatırlayan olur :)
tüylerin yok olcağına hiç inanmıyorum ama ya bu ürün gerçekse doğruysa :S
bu markasını bilmediğim ürünü alıp kullanan varsa sonuçlarını bizimle paylaşabilirmi?

Son düzenleme:
bu ürünle ilgili bi kaç konu daha açılmış yeni gördüm pek iyi şeyler yok yorumlarda girip boşa okuyanlar kusura bakmayın konuyu kapatmayı bilmiyorum :S

Merhaba ürün bu Acvit Tüy Dökücü adreste zaten hemen alt tarafta resimleri de var görürsünüz . Kullanacaksanız vücudunuzun ilk önce küçük bir kısmında deneyin bende izledim o programı anlattıkları bana gerçeküstü gibi geldi normal diğer işlemlerle alınan yerler 1 haftada gelirken bu ürünle alınan yerler 20 günde gelmiyorMUŞ. Yine bahsettiğim gibi ilk önce vücudunuzun küçük bir bölgesinde deneyin. Memnuniyetinizi bize de buradan bildirirseniz sevinirim.

tatlım programda çok ucuz olduğu herkesin rahatlıkla alabileceği bişey denilince en fazla 15 20 tl dir filan diye düşünmüştüm ucuzsa işe yaramasada olur demiştimde. hem küçücük şey 130 tl filan hemde nette hiç iyi yorumm görmedim kötü yorumlar vardı yani bu da bi para tuzağı
şimdi yine biraz baktımda yığınla kötü mesaj varken aralara iyi yorumlar katmışlar ve bu bana hiç inandırıcı gelmedi..

Son düzenleme:
bunlar hep para tuzağı
arkadaşlar
klink testlerle kanıtlanmış bi ürün olsa bunun patentini alırlar ve bütün dünya bunu kullanır.
dermoday diye bi ürün var bunu kullanan varmı hiç aranızda bu ara onu almayı düşünüyorum.
hertarafa yazıyorum.
bu ürünü almak istememin nedeni iste içinde kullandıkları declerine adlı bir ürün.
bu declerineyi baya araştırdım.
ispanyol bi firmanın patentini aldığı 2 ayda yüzde 15-16 gibi tüy azaltan bir ürünmüş

ben artık inanmıyorum bu tüy olayını çözeceklerine...şu anda ortada bir çok sahte ürün var biraz daha zamanı var bu kesin çözümün...şimdikiler hep para tuzağı 15 milyona adam yağ veriyo 6 seansta bitiyomuş. yeak ya daha neler dicektim adamın suratına... ben 15 liraya kökten kurtulacaksam yok artık...

o krem bi nevi jiet görevini görüyor eğer illaki kullanıcaksanız ağdanızı yapın sonra sürün ağda yaptığınız yere böylece yavaş yavaş tüyleriniz azalır

o kremlerin bildigimiz tüy dökücü kremlerden bir farki yok bence.. zaten kökden alinmayan bir tüyün azalacagi mantiken uymuyor..üfffff birgün ben icadda buluncam bu tüyler icin -.- .... lazer denedim acisi var ama faydasida oldu en güzeil agda epilasyon yada lazer yöntemi.. malesef hepside aci veriyor -.-..

Arkadaşlar ben tüylerden müzdarip biriyim ve inanın her yöntemi araştırdım. özellikle son bir yıldır kafayı tüy işleriyle bozdum :) bu reklamı yapılan kremi de çok araştırdım. kullanıp da şikayet yaşayan çok kişi var. yüzü yananlar varmış. hangi doğal bitkisel ürün tüyleri yok eder ki zaten öyle değil mi. şimdi lazer epilasyon için arefe gününe randevu aldım. çok övdükleri bir merkez var oraya gidicem inşallah. memnun kalırsam ki kalacağımı düşünüyorum size de bilgi veriririm :)

canım bende lazere gidiyorum ilk senasımı ve rütuşumu yaptırdım memnunum şu an daha tüylerim çıkmadı.15 gün oldu.

Arkadaşlar ben yeni üyeyim, aranızda istenmeyen tüyler için Expillus ve Dr. Lauranne veya Hürrem Hamam Otu Yağı kullanan var mı?
Eğer kullanan varsa tavsiye eder misiniz? Gerçekten sitelerinde yazdığı gibi köklü çözüm oluyor mu? Dr. Lauranne'de 4 haftada istenmeyen tüylere son diyor, Hürrem yağında 6 haftada son diyor, Expillus için fazla bilgi yok ve bu ürünler hassas bölgelerde (genital) kullanılabiliyor mu?

Kullananlardan acil yardım istiyorum. Bu tüylerle başım dertte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…