• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen Tüylere Çözüm Bulmuş Olabilirim

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Bayanlar yine tuylerimden sikayet edip bir umut nette care ararken bi kreme rastladim. Israilde uretiliyor ve israilli beyler bayanlar bu kremi kullaniyormus hem 6-8 seansta bitiyormus hem de lazerden daha uygunmus. Ve hatta ilk seansta yuzde 15-20 civarinda azalma oluyormus.
Istanbulda bunu uygulayan bikac merkez varmış ama ben hic gormedim bulamadım
Cozum bulmus olabilirim dedim yani biyandan diyorum madem okadar kesin suan herkes onu yaptirirdi ama bilmiyorum insallah çözümdür :26:
Ben yine de size soyliyim dedim beraber bi bakalim neyin nesiymis diye :21:

Not: lazer hicmi aklina gelmedi diyecekler icin soyliyim kıl koklerim sari oldugu icin görmüyor lazer ve zaten cok pahali

Ürünün adi "Ng clinic krem"

Son düzenleme:
Hmm İsrail üretimiyse baştan kaybetti :)

Neden ki :) boykot olayları yuzunden diyorsaniz bence destekleyen kurumla desteklemeyen kurumu ayirt edip öyle boykot etmek lazim :) yani adamin olaylarla hicbir ilgisi yoksa neden sirf israilli diye ürünlerini boykot edeyim ki

Neden ki :) boykot olayları yuzunden diyorsaniz bence destekleyen kurumla desteklemeyen kurumu ayirt edip öyle boykot etmek lazim :) yani adamin olaylarla hicbir ilgisi yoksa neden sirf israilli diye ürünlerini boykot edeyim ki

Bazı markaların sırf sahibi veya kurucusu yahudi diye,İsrail'e yardım edip etmediğini bilmeden boykot edilmesini ben de abartılı buluyorum.
Ama doğrudan İsrail üretimi olunca tamamen İsrail ekonomisine katkı oluyor diye düşünüyorum.

Bazı markaların sırf sahibi veya kurucusu yahudi diye,İsrail'e yardım edip etmediğini bilmeden boykot edilmesini ben de abartılı buluyorum.
Ama doğrudan İsrail üretimi olunca tamamen İsrail ekonomisine katkı oluyor diye düşünüyorum.

Dogru olabilir arastirmak lazim

Siz nerelisiniz bilmiyorum ancak sorun olmayacaksa ürünün ismini özelden atabilir misiniz? İstanbuldayım ben araştırabilirim hem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ürünün ismini bana da gönderir misin özelden? araştırmak istiyorum nasıl bir şey..

ürünün ismini bana da gönderir misin özelden? araştırmak istiyorum nasıl bir şey..

Siz nerelisiniz bilmiyorum ancak sorun olmayacaksa ürünün ismini özelden atabilir misiniz? İstanbuldayım ben araştırabilirim hem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ürünün adını bana da atabilirmisiniz acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayanlar kusura bakmayin adini yazmayi unutmusum konuma da ekliyim
Ürünün ismi "Ng clinic krem"

baktım ama bioder gibi bişeymiş ve bioder bende pek işe yaramadı. sanırım kistsiz kadınlar için geçerli bu da.

konunuzu ilgilli bölüme taşıyorum. bilginize..

bu arada israil bile türk markalarını almamak için boykota giderken, bizim bu ürünü,isterse mucize olsun almamız ne derece doğru bir düşünün.
bu kız filstinli. geçen sene çekilmiş bu fotoğraf. umarım yaşıyordur. ama onun ülkesinde yaşıtlarının bazıları yok edildi.
israilin ekonomisine giden her satış onlara silah kazandırıyor. bu masumları yok etmek için.
0f96405abe92d5a7043bbcac62ca9cfa.jpg

Son düzenleme:
Back