İstenmeyen tüylerden lazere gitmeden nasıl kurtulabilirim

Nnergiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
8
1
1
22
Merhaba neredeyse her yerimde kıllar var ve onlardan tamamen kurtulmak istiyorum bunu lazere gitmeden nasıl yapabilirim lazer bildiğiniz gibi pahalı ve ben öğrenciyim ağda benim için çok masraflı çıkıyo ve her ağdadan sonra kızarıklık ve morarma oluyor morarma geçene kadar yeni kıllar çıkıyor ve hiçbir zaman etek şort vesaire giyemiyorum bu yüzden kurtulmak istiyorum limon ve tuzu gördüm ama kimse ölçülerden bahsetmemiş lütfen yardımcı olabilir misiniz

Malesef lazersiz çözüm bulamazsınız. Zaten yazın başlanmaz lazere, kışa kadar harçlık vs biriktirmeye çalışsanız veya bulabilirseniz parttime bi işe girebilirsiniz gerçi özellikle bu zamanda zor...

Bir de bölge bölge başlayabilirsiniz, mesela yüzünüz çok kötü durumdaysa önce yüzden başlayın gibi gibi

Yüzüm çok kötü durumda değil ama sırt ve göbek beni çok rahatsız ediyor denize gittiğimde falan her seferinde almak zor oluyor sırtıma ulaşmakta zor oluyor ve ağda saatlerimi alıyor en azında tüy kökünü zayıflatacak bir şeyler yok mu

Tam hormonların en aktif olduğu çağdasınız, bu sebeple de lazer dışındaki yöntemlerin işe yaramayacağı kanaatindeyim. Geç kaldınız zaten bu sene başlamak için, lazer yaptırdığınızda güneş görmemesi, cilt tonunun renginin değişmemesi gerekiyor. Bu seneyi bir şekilde geçirin ve mümkün olduğunda birikim yapın. Kışa doğru da iyi bir hastane veya merkezle görüşüp fiyat alın. Sonra bütçeniz doğrultusunda önce en rahatsız eden bölgelerle başlayabilir veya ödeme kolaylığı sağlarlarsa gittikçe ödeyerek taksit şeklinde lazer yaptırırsınız.

doğum kontrol hapını bırakınca benimkiler de coştu. ama bebek için tedavi olduğumdan lazere gidemedim.
e şimdi de hamileyim.
canım yanıyor koparamıyorum psikolojim bozuldu çok
absürt yerlerimde yok ama
belden aşağımı çöpe atsam yeridir.
takipteyim konuyu...

Anşadım teşekkür ederim bu limonlar tuzlar falan yalan yani

Lazer birde beni korkutuyor da sırt göbek koltuk altı falan sorun olmazda özel bölge için nasıl olacak korkuyorum yani

sakın öyle limon tuz olaylarına girme kendini cayır cayır yakıp bir de üstüne yanık lekeleriyle kalırsın.lazere başlayana kadar ağda yap , kuaförde yaptırırsan şu dönem hem sağlıksız hem pahalı.evde kendi kendine yapman her şeyi sıfırdan alsan 25 lirayı geçmez.hassas ciltlere uygun bak morarma yapmaması için neler yapılabileceğini araştır.

Tüy kökünü zayıflatan bir şey yoktur. Tek çözüm lazerdir. Lazere gidemem diyorsan seçenenler; ağda, jilet ve tüy sarartıcı.
İnce tüylerini sarartmayı deneyebilirsin.
Bacaklarını jiletle alabilirsin veya ağda.
Limon yakar, hele de tuzla birleşirse aman aman.

böyle bir çözüm yöntemi olsaydı kimse lazere yada ağdaya falan gitmezdi diye düşünüyorum. Ki onlarla bile tamamen bitmiyor

Ya cildim çok hassas bazen tek seferde çeksem bile morarıyor kolum bacağım öyle mor mor gezemiyorumda zaten lazerin zamanıda geçmiş ben sizlerin bilgisini öğrenmek istedim doğru mu falan diye

Aynen işte ben de öyle düşündüm limon tuz cildi yakar diye yapmadan bir sorayım dedim zaten cildim hassas bir de bunlarla daha kötü etmeyeyim diye

Ben 2 yıldır gidiyorum lazere tamamen bitmedi ama 3 ayda bi ayva tüyü şeklinde cikiyo bacağım bitti ama hiç çıkmıyo önceleri ağdaya giderdim çok para verirdim batıklar kızarmalar ha bide 20 günde hemen çıkardı şimdi 12 seanslık çok uygun paketle gidiyorum lazere pürüzsüz tertemiz oluyo

Bence Eylül ayına kadar para biriktir ve lazere başla. Pişman olmazsın. Zaten her ay ağdaya para veriyorsun, onun üzerine biraz daha eklediğini düşün. Zamanla iki ayda bir, üç ayda bire çıkıyor seans araların. Büyük rahatlık. İllaki olmaz diyorsan karınca yumurtası yağını kullananlar var ben kullanmadım fakat yorumları işe yaradığını gösteriyor. Bir incele istersen

Ortalama batık ve lekeleribiz hangi seansta bitti

Lokal olarak karınca yumurta yağısını hiç denedin mi? Çok övüyorlar.

Lazere zor ikna olan biri olrak ilk seanstan aşık oldum bence pahalı da değil artık istanbul da taksitle epey uyguna geliyor. Ağdaya jilete verilen paraları toplasak kaç seans eder yani herkese tavsiyemdir..

grupanya gibi sitelerde indirimde oluyor çoğu zaman lazer. oradan bakıp inceleyebilirsin. ama imkanın varsa bir işe gir yazın 2-3 ay biriktir paranı güzel bir polikliniğe git. eskisi gibi çok pahalı değil. Polikliniklerde bile 8 seanslık paketler 2000tl ye sunulabiliyor. Güzellik merkezlerinde daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…