İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMAK İÇİN EN DOĞAL YOL KAHVE TELVESİ

firdefs

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
2.194
7.328
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için en kolay ve en doğal yol kahve telvesi !!
İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak mı istiyorsunuz? Lazer, ağda, jilet yada tüy dökücü kimyasal kremlere hiç gerek kalmadan hem doğal hem de çok kolay bir yöntemle tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Prof. Dr. Gürkan Kubilay’ın ve güzellik uzmanların Türk kahvesinin cildinize çok faydalı olduğu gibi istemediğiniz tüyleride döktüğü yönündeki önerileri ile artık pahalı uygulamalara yada can yakıcı uygulamalara artık gerek kalmayacak.

Hemen hemen hergün içtiğiniz Türk kahvesinin telvesini sakın atmayın. Bir kapta bu kahve telvelerini biriktirin ve buz dolabında saklayın.Bu biriktirdiğiniz kahve telvelerinden 2 kaşık telve ve 1 tatlı kaşığı karbonatla iyice karıştırın. Tüylerden kurtulmak istediğiniz bölgeyi önce tüylerden arındırın ve ve bu karışımı iyice sürün. 2-3 dakiaka bekletin ve daha sonra yıkayın. Bu şekilde 20-25 gün devam edin.

Kahvenin ve karbonatın kıl foliküllerini parçalayıcı özelliği vardır.Bu özellik ile çok doğal ve ucuz yolla istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz.Uygulamaya devam ettikçe tüylerin zayıfladığını ve yok olduğunu göreceksiniz.

ALINTI

kahve telvesiyle sadece batık olan bölgelere masaj yaparak kullanıyordum..dememkki artık tüy sorunumu halletmek içinde kullanıcam..tşkler bilgi için..

Tuylersenkurtuldukktan sonra demissiniz? Agda epilasyon yada jilet farkedermi

Bende başka bi konuda okumuştum limon ve kahveyi karıştırıp çatlaklar için vücuduma masaj yaparak sürüyordum ve gerçekten üst bacaklarımın arkasında fark var yumuşacık oluyo ve tüyü bıraktım kılda yok demekki bundanmış. Artık kolay kolay bırakmam
Acaba içine karbonat da koysam nasıl olur ki

Ben denedim canın ve hala da kullanıyorum güzel sonuçlar var ve batık problemi de ortadan kalkıyor kullandığın yerler yumuşacık oluyor
aaa canım Sağol yorumun için çok iyi netice alman.
bende deneyeceğim peki nasıl uyguluyorsun

aaa canım Sağol yorumun için çok iyi netice alman.
bende deneyeceğim peki nasıl uyguluyorsun
Canım ben normal kahve limon suyu ve karbonatı karıştırıyorum kremden biraz daha sulu olacak vücuduma sürüyorum bastırarak masaj yapıyorum 1 2 dk bekliyorum sonra yıkıyorum

Canım ben normal kahve limon suyu ve karbonatı karıştırıyorum kremden biraz daha sulu olacak vücuduma sürüyorum bastırarak masaj yapıyorum 1 2 dk bekliyorum sonra yıkıyorum
Animasyondan sonra mi sonra derken kıllarımızdan kurtuluyoruz 2gun 3gun yada 1 hafta gibi bir süre sonra mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…