• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen tüyler ..

depresifduygu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
34
0
11
Bilecik
Ben 17 yaşında bir kızım , bu konuyu annemle konuşamıyorum konuşsamda anlamıyor ama ben bu vücudumdaki tüylerden şikayetçiyim özellikle esmer olduğum için tüylerim siyah siyah çıkıyor ve hiç hoş olmuyor bıyıklarımı bimde satılan ağda bantlarıyla almaya başladım ço krahat geldi memnunum ama daha önceden sıcak ağdayla aldığım için bıyık bölgemde kararma var bu kararma nasıl geçer , bir diğer sorumsa göbeğimde tüyler göbeğimi alıyımmı sizce ? bikini giydiğimde hiç hoş görünmüyor çünkü. en son sorumsa genital bölgemi nasıl alayım şimdiye kadar arçelik epilatörün kazıma yeriyle alıyordum ama çok çabuk çıkıyor bugun aldıysam yarına baş gösteriyor ve okullar açıldığı içinde artık 2 güne bir alamıyorum , yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

ben hıc ağda kullanmadım ama kuaföre gıdıp ağda yaptırman tavsıye edılcek

Kararma için cildiye doktorunun soyucu ilaç vermesi lazim.. Ve ağda yaptıktan sonra güneşten koruman, güneş koruyucu surmmen lazim yoksa yine olur.. Ve sicak agdayla yapma iple almaya calis bence en iyi yöntem bu..

Göbeğini de sadece deniz için rahatsız oluyorsan tüy saratici surebilirsin seni idare eder... Arkadasim göbeğini aldirdi ama her yerimizde minik tüyler var ilk aldirinca göbek bembeyaz oluyor bu sefer geri kalan yerler çok goze batıyor..

Genital bölgesi için her seyi denedim lazerden daha iyi bir seçenek bulamadım bu yuzden yorum yapamayacagm ona.

canım yüz bölgeni bıyıklarını ağdayla aldıgın zaman güneşe çıkarsan leke olur. öncelıkle buna dikkat et. ama artık karardıysa leke olduysa herbaderm yüz beyazlatıcı bi krem var o bölgeye ondan sürebilirsin. onun haricinde göbeğini almanı tavsıye etmem ztn yeteri kadar kıllarla ugrasıoz bide onu cıkarma başına :D onun içinde tavsiyem; tüy sarartıcı sürebilirsin vivetin. hiç yokmuş gbi gözüküyor. ztn göbegındekıler tüy :) cinsel bölge bacak koltuk altına kesınlıkle ağda kullanmalısın. daha cok gencsın erken yaşta başlarsan ilerde güçsüzleşir seyrelir. ben kendımı bıldım bıleli hep agda kullanıyorum cokşükür çook rahatım :)

Back