İstenmeyen tüyler..

Aysegul06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
71
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar benim sorunum tabiki tüylerim göbeğimin tamamı, gögüslerim, boynum, sırtım ve belimde aşırı derecede tüyler var. Daha önce kuafor arkadaşım sir ağda yapmıştı.Acısı zaten çok kötü.Çıkıncada kendimi erkek gibi hissediyorum. Ağlıcam resmen..Diğer arkadaşlarımın göbeğinde sırtında hiç bişey yok niye bende var bilmiyorum.Malum tatilde geliyo bikini giyince çok kötü gözüküyo.Ağda yaptırmak istemiyorum artık.N'olur bana yardım edin napıcam ben.Bunalıma gircem...

maddi durumun el verirse ve acıya dayanabiliyosan iğneli epilasyona gidebilirsin. bi de bi kaç başlık yukarda, tüy sorununuza bu pencereden bakın diye bi başlık var. onu incele canım mutlaka..

hormon testi yaptırdın mı bu arada?

maalesef aynı durum bende de var, hem de ciddi boyutlarda..

Hayır hiç yaptırmadım.

adet düzensizliği gibi sorunların var mı peki? bence bi dr gidip hormonlarına baktır. eğer hormon bozuluğundan ileri geliyorsa gerekli ilaçları kullanman yeterli olur. hormonlarda problem yoksa epilasyon yöntemlerinden başka çare yok..
ayrıca bunalıma girecek bir durum yok, insanlık hali bu, kendimiz seçemiyoruz tüylü olup olmamayı. o yüzden kabul edip yok etmeye odaklanacağız, "neden kimsede yok bende var" a değil :)

Son düzenleme:
Adet düzensizliğimde var ama tüylenme ile ne alakası olabilir ki..Neyse en kısa zamanda hormanal testi yaptırıcam.Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

kızlar maelsef 10 bayanın 9 unda var bu problem eğer genetik değilse tamamen hormonal oluyor adet düzensizliğide varsa kesinlikle doktora görünün yumurtalıklarda oluşan kistler hormon üretiyor ve bütün hormonlarımızı alt üst ediyor erkeklik hormonu salgılıyormuş buda kıllanma yapıyor göğüs ucu göbek bel sırt ve yüzde ve kilo alımıda oluyor öncelikle kilonuz varsa verin ben azıcık kilo alınca hormonlarım alt üst oluyor ama kilo verince her ay düzenli ve kıllanmada azalıyor kilo ve hormon dengesizliği dikkat edin kızlar benim kolumda az var göze batmıyor ama sir ağdayla almaya başladım bu sene süpper oluyor bir kutu alınca 4 5 kere yetiyor kollara göbektede çok az ama olmasın pürüzsüz oluyor ve maliyeti 4 lira bacaklara makine kullanıyorum phılıpsin buzlu olanı ama oda kökünden almıyor galiba kırıyor önceden göbeği eldivenle alıyordum ama sirle 2 dk ve daha pürüzsüz oluyor eldivenide tavsiye ederim :13:

Son düzenleme:

katılıyorum söylediklerine önce kilo vermemiz lazım tüylerimiz den kurtulabilmek için malesef benimde
3o kilo fazlam var . Tabi kitle boy endeksine göre olmam gereken kiloya göre..
aslında doktorlar 10 kilo verildiğinde eski adet düzenine kavuşabilecemizi söylüyor ama nerede bende o azim
gelelim tüy alma meselesine bir kutu ağda uzun süre kollara , koltuk altına , göbeğe falan yeterli olur.
ben göbeği sirle alıp epilatörle topluyorum çünkü o kadar alıştım ki kışları öyle geziyorum bahar temizliğinde epey uzun oluyorlar.
bacağımın alt kısmında tüyler uzun bahar temizliğinde erkek bacağı gibi uzattıp şeker ağda ile temizleyip , epilatörle toparladım. 2 ayda anca çıktı tüylerim şimdi kabasını ağda bandı ile aldım epilatörle toparlayacağım.
çünkü tüylerin sık olduğu zaman neyle alırsan al tam pürüssüzlüğü yakalayamıyorsun. alttan çıkan minicik tüyleri kırılmış zannediyorsun. halbuki sık olduğu için uzamayan minik tüyler onlar.
koltuk altım için çamsakızı kullanıyorum.
Benim suratımda da var her ay kuaföre para veremiyorum bazen kendim alıyorum ama uzun süre dayanmıyor cabuk çıkıyor.ailem evde almayı birşey sanıyor
cidden psikoljim bozuldu benimde ...
dün kuaför için para bulamayınca cidden ağlayacaktım ki hala bulmuş değilim

yanlız değilsin cnm bendede aynı dert var çok moralimi bozuyo offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…