maddi durumun el verirse ve acıya dayanabiliyosan iğneli epilasyona gidebilirsin. bi de bi kaç başlık yukarda, tüy sorununuza bu pencereden bakın diye bi başlık var. onu incele canım mutlaka..
hormon testi yaptırdın mı bu arada?
Bende de var sirle aldırıyorum aydaa bir napalım böyle yaşamayı öğrendim
Merhaba arkadaşlar benim sorunum tabiki tüylerim göbeğimin tamamı, gögüslerim, boynum, sırtım ve belimde aşırı derecede tüyler var. Daha önce kuafor arkadaşım sir ağda yapmıştı.Acısı zaten çok kötü.Çıkıncada kendimi erkek gibi hissediyorum. Ağlıcam resmen..Diğer arkadaşlarımın göbeğinde sırtında hiç bişey yok niye bende var bilmiyorum.Malum tatilde geliyo bikini giyince çok kötü gözüküyo.Ağda yaptırmak istemiyorum artık.N'olur bana yardım edin napıcam ben.Bunalıma gircem...
Hayır hiç yaptırmadım.
Adet düzensizliğimde var ama tüylenme ile ne alakası olabilir ki..Neyse en kısa zamanda hormanal testi yaptırıcam.Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
bir kutu alınca 4 5 kere yetiyor kollara göbektede çok az ama olmasın pürüzsüz oluyor ve maliyeti 4 lira bacaklara makine kullanıyorum phılıpsin buzlu olanı ama oda kökünden almıyor galiba kırıyor önceden göbeği eldivenle alıyordum ama sirle 2 dk ve daha pürüzsüz oluyor eldivenide tavsiye ederim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?