bir kutu alınca 4 5 kere yetiyor kollara göbektede çok az ama olmasın pürüzsüz oluyor ve maliyeti 4 lira bacaklara makine kullanıyorum phılıpsin buzlu olanı ama oda kökünden almıyor galiba kırıyor önceden göbeği eldivenle alıyordum ama sirle 2 dk ve daha pürüzsüz oluyor eldivenide tavsiye ederim :13:
katılıyorum söylediklerine önce kilo vermemiz lazım tüylerimiz den kurtulabilmek için malesef benimde
3o kilo fazlam var . Tabi kitle boy endeksine göre olmam gereken kiloya göre..
aslında doktorlar 10 kilo verildiğinde eski adet düzenine kavuşabilecemizi söylüyor ama nerede bende o azim
gelelim tüy alma meselesine bir kutu ağda uzun süre kollara , koltuk altına , göbeğe falan yeterli olur.
ben göbeği sirle alıp epilatörle topluyorum çünkü o kadar alıştım ki kışları öyle geziyorum bahar temizliğinde epey uzun oluyorlar.
bacağımın alt kısmında tüyler uzun bahar temizliğinde erkek bacağı gibi uzattıp şeker ağda ile temizleyip , epilatörle toparladım. 2 ayda anca çıktı tüylerim şimdi kabasını ağda bandı ile aldım epilatörle toparlayacağım.
çünkü tüylerin sık olduğu zaman neyle alırsan al tam pürüssüzlüğü yakalayamıyorsun. alttan çıkan minicik tüyleri kırılmış zannediyorsun. halbuki sık olduğu için uzamayan minik tüyler onlar.
koltuk altım için çamsakızı kullanıyorum.
Benim suratımda da var her ay kuaföre para veremiyorum bazen kendim alıyorum ama uzun süre dayanmıyor cabuk çıkıyor.ailem evde almayı birşey sanıyor
cidden psikoljim bozuldu benimde ...
dün kuaför için para bulamayınca cidden ağlayacaktım
ki hala bulmuş değilim