• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüyler

whiteice67

Nirvana
Pro Üye
17 Aralık 2007
2.834
1.895
658
56
Ankara
kızlar bu hafta sosyete pazarına gittim ve orda bi alet gördüm tüyler için zıpara gibi bişiydi koluma sürdü anında tüyleri temizledi bende çok yoktur ama yinede merak ettim işte .neyse orası tertemiz bembeyaz oldu kökten aldığını söyledi tabi ben pek inanmadım 3 gün oldu kıllar hala çıkmadı kimi görürsem kolumu gösterip soruyorum fark varmı kollarımda diye alınan tarafı orası daha beyaz diyolar dar bölgeler içinde küçüğü var orda önemsemedim fakat pişman oldum iyice bakmadığıma bu aleti gören yada kullanan oldumu yazarsa sevinirim yüzede uygulanıyomuş:82:

onun jiletten farkı yok
evet büyük kolaylık ama koluna sürerken tüyler kökünden gelse zaten anlardın o sadece yüzeydeki tüyler için

:6:15 tl dedi almadım jilet gibi olsa 3 günde çıkma belirtisi gösterirdi diye düşündüm bende pek inanmadım fakat alanlar vardı

bence jilet gibi bişey, hatta burada ,sitede de buna benzer bir aletin reklamı vardı..

Back