Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buz lazerin bitirip bitiremediğine emin olun öyle başlayın lütfen.
Yüz bölgesi bakımından lazer mağduruyum. Koltuk altı ve bacak için çok memnun kaldım. Ancak yüzümdeki tüyleri hareketlendir ve berbat bi hal aldı. Lazer sonrası geç çıktı ve bu aşamada da tekrar lazer yapıldığı için fark etme imkanım olmadı. Ama ne zaman lazer randevusu alamadım o zaman gerçeği farkettim.
Özel clnc medilife gittim ben seanslarım bitti o zaman alexandrite candela için anlaşmıştım şuan buz lazerde var bilgiğim kadarıyla.Gül Hanım vardı benimle ilgilenen eğer duruyorsa görüş çok ilgili ve bilgili bir kadındı. Ben arada kliniğe gidiyorum ama başka işlemler için denk gelmiyoruz.
Ben buz lazer yaptırıyorum yüz bölgeme ilerlemelerden memnunum uzun sürecek ama azalmalarım var bitene kadar devam edip en son iğneliye gitmeyi planlıyorum.Buraya doluşmuşuz ama ben de Mehmet Akgün'ün kliniğine gidiyorum.