Ne yazık ki İstanbul da değilim. Artık çok büyüyor gözümde en basit bi alma işlemi bile. Krem vs. Epilasyon tek kesin çözüm gibi.Ben yaptiriyorum. 5 seans 5 kontrol yaptirmis olacagim toplamda. 1. Kontrolden sonra azaldigini goruyorsun zaten. Cok buyuk rahatlik.
Gittigim yerden ben cok memnunum. Annem ve arkadaslarim da oraya gittiler. Hepsi de memnun kaldi. Hem umraniyede hem de altunizadede subesi var. Yasak degilse yazabilirim buraya ya da ozelden yazabilirim. Tabii istanbuldaysan.
Ne yazık ki İstanbul da değilim. Artık çok büyüyor gözümde en basit bi alma işlemi bile. Krem vs. Epilasyon tek kesin çözüm gibi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konunuza damlamak gibi olacak ama ben de yaptırmayı düşünüyorum, çevremde memnun kalan da çok memnun kalmayan da. Kafam çok karışık, acıyor mu diye korkuyorum bir de, yanık vakaları oluyormuş bir de çok kararsızım
Tuh yardimci olma firsatini kacirdim. :)
Ama mutlaka yaptir arkadasim. Acayip bir rahatlik.
Tuh yardimci olma firsatini kacirdim. :)
Ama mutlaka yaptir arkadasim. Acayip bir rahatlik.
Çok iyi o zaman ya peki toplamda ne kadar tuttu fiyatı arkadaşlar? Tüm seanslar bitince tüyler de mi bitiyor? Ara ara gidiyorum demişsiniz tekrar çıkıyorlar mı ki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pardon siz nerde yaptirdiniz acaba bende yaptirmak istiyorum da
Bana ozelden mesaj atabilir misiniz? Ben atmayi bilmiyorum da. Buradan yazmak belki yasaktir.
BEnde ozel mesaj nasil atildigini bilmiyorumm(((((
:) o zaman bilen biri bize yardim etsin. :)
:) o zaman bilen biri bize yardim etsin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?