• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istenmeyen tüyler ve lazer epilasyon...

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar aranızda tüyler için lazer epilasyon yaptıran var mı? Artık diğer yöntemler çok uğraştırıcı gelmeye başladı. Yaptıracağım ama kaç seans sonrası azalma başlıyor ve tekrar ediyor mu yoksa kalıcı olarak bitiyor mu arkadaşlar? Ramazandan sonra iyi bir yer bulup yaptırmayı düşünüyorum önerileriniz var mı? Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yaptiriyorum. 5 seans 5 kontrol yaptirmis olacagim toplamda. 1. Kontrolden sonra azaldigini goruyorsun zaten. Cok buyuk rahatlik.
Gittigim yerden ben cok memnunum. Annem ve arkadaslarim da oraya gittiler. Hepsi de memnun kaldi. Hem umraniyede hem de altunizadede subesi var. Yasak degilse yazabilirim buraya ya da ozelden yazabilirim. Tabii istanbuldaysan.

öncelikle cilt ve tüy tipine uygun bir makine seçmelisin ve gittiğin yer güvenilir olmalı...
çoğu kuaförler yada estetisyenler uyguluyor.. ama tavsiye etmem
ama işinin ehli olmayan kişilerin yanıklara kadar ciltte zarar verenleri gördüm...
ben yaptırdım önce doktorla konuştum ..karar verdim..neredeyse 4 yıl oldu ara ara kafama estikçe gidiyorum
kesinlikle azalıyor.rahatlık...

Çok iyi o zaman ya peki toplamda ne kadar tuttu fiyatı arkadaşlar? Tüm seanslar bitince tüyler de mi bitiyor? Ara ara gidiyorum demişsiniz tekrar çıkıyorlar mı ki?

Konunuza damlamak gibi olacak ama ben de yaptırmayı düşünüyorum, çevremde memnun kalan da çok memnun kalmayan da. Kafam çok karışık, acıyor mu diye korkuyorum bir de, yanık vakaları oluyormuş bir de çok kararsızım:ssz:

Ben yaptiriyorum. 5 seans 5 kontrol yaptirmis olacagim toplamda. 1. Kontrolden sonra azaldigini goruyorsun zaten. Cok buyuk rahatlik.
Gittigim yerden ben cok memnunum. Annem ve arkadaslarim da oraya gittiler. Hepsi de memnun kaldi. Hem umraniyede hem de altunizadede subesi var. Yasak degilse yazabilirim buraya ya da ozelden yazabilirim. Tabii istanbuldaysan.
Ne yazık ki İstanbul da değilim. Artık çok büyüyor gözümde en basit bi alma işlemi bile. Krem vs. Epilasyon tek kesin çözüm gibi.

Ne yazık ki İstanbul da değilim. Artık çok büyüyor gözümde en basit bi alma işlemi bile. Krem vs. Epilasyon tek kesin çözüm gibi.

Tuh yardimci olma firsatini kacirdim. :)
Ama mutlaka yaptir arkadasim. Acayip bir rahatlik.

Konunuza damlamak gibi olacak ama ben de yaptırmayı düşünüyorum, çevremde memnun kalan da çok memnun kalmayan da. Kafam çok karışık, acıyor mu diye korkuyorum bir de, yanık vakaları oluyormuş bir de çok kararsızım:ssz:

Estağfurullah:) umarım arkadaşlar bizi bilgilendirirler. Galiba yaptırılan yerle alakalı bı durumlar. Profesyonel olanlara gitmek lazım.

ben yaptırıyorum bikini bölgesi.
2 ayda bir gidiyorum
3. seansıma gidicem.
ilk gittiğimden beri ağda, epilasyon vs. neymiş unuttum :)
çok memnunum.
100 tl fyatı da benim gittiğim özel hastanenin.
ve evet acıyor 5 dk falan :34:

Tuh yardimci olma firsatini kacirdim. :)
Ama mutlaka yaptir arkadasim. Acayip bir rahatlik.

Allah razı olsun söylemeniz bile mutlu etti beni. :)

Hic duydunuz mu bilmiyorum. Evde yapilan varmış birde. Minik bir makine. İsin veriyormus. Mahrem yerler için özellikle cazip geliyor insanlara. Bir de onu araştırın derim ben. Ama şöyle bir durum var. İki yöntem içinde kesin çözüm degil. Sadece kökleri uyutuyor diyenlerde var.
Hatta bu konuda bilgisi olan varsa hepimiz için iyi olur. Bende istiyorum artikbu dertten kurtulmayı :17:

Tüm vücut kaç seansta biter acaba tahminen ve önerdiğiniz cihaz var mı? Aslında daha çok soru var da aklımda çok sıkmak istemiyorum sizleri arkadaşlar:))

Çok iyi o zaman ya peki toplamda ne kadar tuttu fiyatı arkadaşlar? Tüm seanslar bitince tüyler de mi bitiyor? Ara ara gidiyorum demişsiniz tekrar çıkıyorlar mı ki?

evet tekrar çıkıyorlar ama daha ince olarak hatta renkleri de açılıyor tüylerin...
ama müthiş bir seyrelme oluyor...
tüm seanslar bitince tüyler bitmiyor tek tük oluyor o da pek farkedilmiyor
o da birkaç atışla hallediliyor
açıkçası hiç hesaplamadım paket almadığım için ben...
tüylerin sıklığına göre atış sayısı değişiyor fiyat da değişiyor...
mesela üçseans gidince fiyatta baya bir düşme oluyor..
ama düşük fiyat diye sakın güvenilmedik yerlerde yaptırmayın..
aynı zamanda ten ve tüy rengi önemli ...sarı tüylerde uygulama zor olabiliyor mesela kol uygulaması...memnun kalmayabilirsiniz

Kol değil de bacak, koltuk altı ve asıl bölge:) Çok zahmet istiyor ağda ve diğer yöntemler. Fiyat önemli değil aslında profesyonel yerlede içim rahat bir şekilde yaptırmak istiyorum nasipse. Bir de çok özel olacak ama arkadaşlar genital bölgeyi nasıl hallediyorlar? Çekincem var biraz o konuda.

:) o zaman bilen biri bize yardim etsin. :)

Ben size sorayım mesajla siz de bana yazın :) sonra o mesajı diğer arkadaşa göndereyim olur mu:))

Back