İstenmeyen tüyler beni öldürecek artik :(

mavilibihatun

Hatalar yapmaktan doğruyu bulamıyor artık.
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
26
5
27
Sürekli kirilan, batiklar oluşan bir vucud ne kadar sinir bozucu olabilirse onun iki kati sinir bozucu durum benim ki, veet, fem sizce nasil kizlar? Tuy dokucu kremleri ya da soguk agdalari? Sıkıldım artık, takintiliyim ben bir tane tuy olsun hemen epilatore basvururum o da mahvetti benim bacagimi. Yardim ne yapmaliyim? Acil cevap

Aynı sorun bendede var, okadar batık vardı ki doktora gitmek zorunda kaldım.
Onunda parlak fikri, epilatör, ağda gibi kökten tüy alma yöntemlerinden uzak dur dedi
Batıklar ciltten kaynaklanıyormuş, yani veet ağda veya sıradan ağdaların bu durumda farkı yokmuş

Yaa o zaman jiletle mi alinacak, fakat jilette erkek sakali gibi cikarir diye korkuyorum tuyler kalinlasir ve gür cikarsa (

Yaa o zaman jiletle mi alinacak, fakat jilette erkek sakali gibi cikarir diye korkuyorum tuyler kalinlasir ve gür cikarsa (

Ben şimdilik evli olmadığım için sırf bacaklarımı jilet ile alıyorum. Görüntü olarak batıklar yok oldu ve uzaktan iyi duruyor ama bacaklarıma dokununca diken gibi geliyor elime. Evli olsam kocam diken lakabı takar allah korusun Kendimde memnun degilim jiletten ama idare ediyorum şimdilik.
Diğer bölgelerde doktoru dinlemeyip epilatöre devam ediyorum

Keşke sıfır Tüysüz olsam bende
makina batık yapıyor,ağda her zmn yapamıyorum. . Off

Bende bikini bölgesine agda yapiyorum koltuk alti epilator bacaklara ne bulursam fakat hic jilet vurmadim, dizden yukarisina hic bisi vurmadim sari sari tuyler var o da gunes vurunca parliyor orayida alacamda iyi bir yontem bulsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…