Arkadaşlar benim bir yaşında kızım var eşimle kavga edip duruyoruz kaç kere boşanmaya bile gittik ondan bidaha çocuk yapmak istemiyordum ertesi gün hapı kulanmama rağmen hamile kaldım yardım edin ne yapmam gerekiyor düşük için
Bu kadar korkunç evlilikte sevişmeyi de hiç ihmal etmiyosunuz ona şaşırıyorum. Düşük için değil gebeliğin sonlanması için doğru düzgün bir kliniğe gitmeniz lazımArkadaşlar benim bir yaşında kızım var eşimle kavga edip duruyoruz kaç kere boşanmaya bile gittik ondan bidaha çocuk yapmak istemiyordum ertesi gün hapı kulanmama rağmen hamile kaldım yardım edin ne yapmam gerekiyor düşük için
Maddi durumum iyi değil devlet hastanesi yapar mıDoktora gidin. Evde ne yaparsanız kendi sağlığınıza mal olabilir. Lütfen cahilce bir şey yapmayın.
Doktora gidin. Evde ne yaparsanız kendi sağlığınıza mal olabilir. Lütfen cahilce bir şey yapmayın.
Ertesi hapı kullandım halde hamile kaldımBu kadar korkunç evlilikte sevişmeyi de hiç ihmal etmiyosunuz ona şaşırıyorum. Düşük için değil gebeliğin sonlanması için doğru düzgün bir kliniğe gitmeniz lazım
Maddi durumum iyi değil devlet hastanesi yapar mıNe hikmetse hep bu kavgalı eşler zırt pırt doğuruyor.
Madem bukadar istemiyorsun doğru düzgün korun.
Hadi korunamadın usulüne göre git aldır.
Maddi durumum iyi değil devlet hastanesi yapar mı özel çok para istiyorDoktora gitmeniz gerekiyor.
Özel olması şart değil git devlet hastanesineMaddi durumum iyi değil devlet hastanesi yapar mı
Hayır. Herhangi bir sağlık sorunu olmadıkça devlet hastaneleri kürtaj yapmıyor. Ama maddi durumunuz iyi değilse zaten iki çocuğa da yetişemezsiniz ki.Maddi durumum iyi değil devlet hastanesi yapar mı
Devlet hastaneleri isteğe bağlı kürtaj yapmıyorlar maalesef.Özel olması şart değil git devlet hastanesine
Kavgadan sonra daha tutkulu oluyor derler ya ondan heraldeBu kadar korkunç evlilikte sevişmeyi de hiç ihmal etmiyosunuz ona şaşırıyorum. Düşük için değil gebeliğin sonlanması için doğru düzgün bir kliniğe gitmeniz lazım
Ya kusura bakma kızacağım ister hoşuna gitsin ister gitmesinArkadaşlar benim bir yaşında kızım var eşimle kavga edip duruyoruz kaç kere boşanmaya bile gittik ondan bidaha çocuk yapmak istemiyordum ertesi gün hapı kulanmama rağmen hamile kaldım yardım edin ne yapmam gerekiyor düşük için
Ne yapmam gerekiyor maddi durumum iyide değil özele gidememHayır. Herhangi bir sağlık sorunu olmadıkça devlet hastaneleri kürtaj yapmıyor. Ama maddi durumunuz iyi değilse zaten iki çocuğa da yetişemezsiniz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?