Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haftalık hamileyim erkek arkadaşım da bende istemiyoruz yarına randevu aldım kürtaj olcam lokal anestezi uygulanacak biraz acı olacakmış deneyimi olan var mı
6 haftalık hamileyim erkek arkadaşım da bende istemiyoruz yarına randevu aldım kürtaj olcam lokal anestezi uygulanacak biraz acı olacakmış deneyimi olan var mı
Elini kağıt kesiyor acıyor da bebeğini alacaklar sence de acıması normal değil mi ne olsun istiyorsun?? Öldürmez acısı merak etme. Bünyeye göre yapılan işleme göre değişir iyileşme süresi etkisi