İstenmeyen gebelik

Arden 01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
İstenmeyen gebelik mevcut. 4 5 haftalık. Düşük yapmam için önerebileceğiniz şeyler var mı? Lütfen yardımcı olun

2 tane oğlun var biri böbrek hastası bu süreç bizi uzun yıllar yordu. Hem.maddi hem manevi.malesef gücümüz buna yetmez.

Öyle bir yazmışsınız ki mahalle bakkalından luppo ister gibi, içimden bir ses yalan söylüyor diyor. Ya evlisiniz de başka birinden hamile kaldınız ya da sevgilinizden hamile kaldınız. Yarım saat önce bu konu için KK ya üye oldunuz öyle mi

Doktora gidin kürtaj çözüm. Henüz daha kese bebek oluşmadan aldırın

Ya siz ici ne kadar fesat kötü insanlarsınız. Gerçekten, diyecek iki kelime bulamıyorum. Allah size akıl fikir vicdan versin.

Teşekkür ederim 10 unda kadın hastalıkları bölümünden randevu aldım sanırım bu bölüm derdime çare olur
Hapmış ilaçmış sakın bulaşmayın canınızdan olursunuz Allah korusun doktor dışında kulaktan dolma bisey sakın yapmayın çok tehlikeli zaten daha çok küçük kese bile belki zor görünüyor tam zamanı aldırmak için geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Yordum sizleri. İyi geceler.

İstenmeyen gebelik mevcut. 4 5 haftalık. Düşük yapmam için önerebileceğiniz şeyler var mı? Lütfen yardımcı olun
Evde zor canım. Yani çocuk gelecekse evde ne yaparsan yap olmaz. Doktora durumundan bahsedersen bir hapla düşürebiliyorlar ya da kürtaj olur bilemiyorum o kadarını ben, sen bir gidiver hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…