Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya siz ici ne kadar fesat kötü insanlarsınız. Gerçekten, diyecek iki kelime bulamıyorum. Allah size akıl fikir vicdan versin.Öyle bir yazmışsınız ki mahalle bakkalından luppo ister gibi, içimden bir ses yalan söylüyor diyor. Ya evlisiniz de başka birinden hamile kaldınız ya da sevgilinizden hamile kaldınız. Yarım saat önce bu konu için KK ya üye oldunuz öyle mi![]()
Teşekkür ederim 10 unda kadın hastalıkları bölümünden randevu aldım sanırım bu bölüm derdime çare olurDoktora gidin kürtaj çözüm. Henüz daha kese bebek oluşmadan aldırın
Hapmış ilaçmış sakın bulaşmayın canınızdan olursunuz Allah korusun doktor dışında kulaktan dolma bisey sakın yapmayın çok tehlikeli zaten daha çok küçük kese bile belki zor görünüyor tam zamanı aldırmak için geçmiş olsunTeşekkür ederim 10 unda kadın hastalıkları bölümünden randevu aldım sanırım bu bölüm derdime çare olur
Çok teşekkür ederim. Yordum sizleri. İyi geceler.Hapmış ilaçmış sakın bulaşmayın canınızdan olursunuz Allah korusun doktor dışında kulaktan dolma bisey sakın yapmayın çok tehlikeli zaten daha çok küçük kese bile belki zor görünüyor tam zamanı aldırmak için geçmiş olsun
Evde zor canım. Yani çocuk gelecekse evde ne yaparsan yap olmaz. Doktora durumundan bahsedersen bir hapla düşürebiliyorlar ya da kürtaj olur bilemiyorum o kadarını ben, sen bir gidiver hastaneyeİstenmeyen gebelik mevcut. 4 5 haftalık. Düşük yapmam için önerebileceğiniz şeyler var mı? Lütfen yardımcı olun