istenmeyen anne ve bebek

Okumak üniversite bitirmek güzel şey nitekim 3. Lisansınızı yapıyormuşsunuz ama kendinizi hiç geliştirememişsiniz ne yazık ki. Özsaygınız yok. Çok yıpranmış, itilmiş hor görülmüşsünüz. Yine de buna son vermiyorsunuz. Hocalarınızdan yardım istediniz mi?

Cevaplarınızın hepsini okumadım ama yani anlayamıyorum gerçekten.

Evet belki başına gelmeyince insan demesi kolay oluyor.

Ölsün diye bakan bir eş, senetler, kavgalar vs vs. İkinci çocuk.. Yani bazı şeyler birbiriyle örtüşmüyor. Madem bu kadar derdin var neden gitmiyorsun kardeşim bir avukata. Herşey senet imzalattı ile bitmiyor. Şahit var, belge var, mal paylaşımı var, nafaka var... Zaten bir eşin senetleri neden kadına imzalatılır....? Kadın neden kabul eder..?

Bunu denemiştim daha çok ters tepmişti..minareyi çalan kılıfı hazırlar o yasları benden çok daha iii bilior emin olun

Eeee biliyorsa kanunların kadından yana olduğunu da bilir. Bir kere ev ve dükkanda sizin de hakkınız var, nafaka hakkınız da var. Gidin avukatla konuşun iyi bir avukatla çatır çatır hakkınızı alırsınız. Kredi çekip dükkana yatırdığınızı da kanıtlarsanız yarısını alırsınız.

artık ilk okuduğumda isyan ediyorum böyle konularda.. ben eşimle tartıştığımda yanına yanaşasım gelmez 5-6 ayda bir boşanma kararı alan çiftler nasıl cinsellik yaşar?? yaşarken hiç mi korunma bilmez.. hadi birbirinize dayanamıyorsunuz peki bunca yıldır sıkıntılarınızı biliyorsunuz neden korunmuyorsunuz.. korundum yine hamile kaldım derseniz bu sefer de hep mi bu kk'daki kadınların başına geliyor diyesim geliyor..
ya böyle tartaklar gibi, olmuşa laf çarpar gibi, sorgular gibi yazmayı sevmiyorum ama kadınlar size artık çok kızıyorum bee..

A acizvefani arkadaşım.. senin anneliğini asla sorgulamam.. bir anne ne yapar eder baba olsun olmasın çocuklarına sahip çıkar.. burdaki çoğu arkadaş gibi çocuklarına da üzülmüyorum çünkü ille babaya lüzum yok sen güzel yetiştirirsin evlatlarını.. ne sıkıntılar içinde tertemiz büyüyen çocuklar var..benim lafım ona değil.. lafım direk sana.. bir insanın seni aşağılamasına, bunca yaşattıklarına neden katlanıyorsun?? sana, evladına, karnındakine yazık değil mi.. altınsın sen kardeşim çamura düşüp nie değerini düşürüyorsun..
siz kadınlar sessiz kaldıkça adamlar kendilerini affedersiniz ya bi bok sanıolar.. kerameti kendilerinde görüyorlar..
oysa bir kadın istedi mi dünyayı yıkar bee.. sen bizden dua bekleme.. kendine de acıma bi silkin kendine gel.. böyle şerefsiz bir adamla savaş.. kendini ve çocuklarını kurtar bu pisliğin elinden.. ne demek bebeği düşürtmeye çalışmak.. ne demek ölmen için dua etmek. şimdi elime verceksin onu var ya nasıl parçalarım benn..

Cevaplarınızın hepsini okumadım ama yani anlayamıyorum gerçekten.

Evet belki başına gelmeyince insan demesi kolay oluyor.

Ölsün diye bakan bir eş, senetler, kavgalar vs vs. İkinci çocuk.. Yani bazı şeyler birbiriyle örtüşmüyor. Madem bu kadar derdin var neden gitmiyorsun kardeşim bir avukata. Herşey senet imzalattı ile bitmiyor. Şahit var, belge var, mal paylaşımı var, nafaka var... Zaten bir eşin senetleri neden kadına imzalatılır....? Kadın neden kabul eder..?

O dönem öyle olması gerekiodu oldu...çok avukata gittim kaç tanesine hemde bitaneside demedi ki biz seni bu adamdan sıyırır atarız.hepsinin dediği aynı borçlar senin üzerine kalır...o dio ben bütün borçları öderim sana kalmaz die..e diorum öde o zaman...ama ortada ne ödenen var ne ödeyecek...

Kendi başınıza iki çocuğuma da bakarım derseniz maddi ve manevi anlamda hiç düşünmeden terkedin Çocuğunuzu da kesinlikle doğurun derim ama sağlıksız bir ortamda büyüyecekse eşiniz şimdiden böyle davranıyor sizin ve Bebeğinizin canına kastediyorsa doğduktan sonra hayatı size zindan eder bunu da Göze Alıp enine boyuna düşünmenizi tavsiye ederim
Evleri ayırın boşanmayın borçlar konusunda da..

X