istenmeyen anne ve bebek

Cnm kafan cok karisik. Hamileyim diye bu adami cekmek zorunda degilsin. Aslanlar gibide bakarsin evlatlarina. Biz kadinlar erkeklere gore cok cok gucluyuz bunu unutma. Boyle bi adamin yaninda buyutme evlatlarini.

Bak arkadasom suan evde bi cocugun var eminim sizin tartismanizdan yeterince etkilenen sana cok ihtiyaci olan bi cocuk yasadiklariniz kim bilir onu ne kadar etkiliyo birde bosanma durumunda iyice parcalancak sen birine tek basina yetmeye calisirken ikinci olur mu bu ilk cocugada haksizlik degilmi belliki o adamdan ne koca ne baba olacak mutsuz evlilik mutsuz cocuk demek hadi sizin gunahinizi birinci cocugun cekiyo ikinciyi dogurunca gunahina girmemis mi olcan bi cocugun sorumlulugunu kadin tek basina alabilse erkege hic gerek kalmazdi bi cocugun anne kadar babayada ihtiyaci var adamdan bosaninca iki cocugunla hayata tutunabilcekmisin iyice dusun belliki evliligin boyle cok gitmeyecek

sigarayı bırakın hemen çünkü biliyorsunuzdur düşüğe sebep oluyor, doktora gidin çocukla ilgili, bu arada çalışma şansınız yok mu

O yargıya senin yazdıklarınla varmış olabilir mi? Biz ne yaşadığını ancak burada yazdığın kadar bilebiliriz.

Şimdi bak bir kadın var,eşi ile sürekli tartışma halinde iki yabancı gibi sürekli boşanma kararı alıyorlar ancak eşi ile birlikteliğini devam ettirip hamile kalabiliyor sonra eşi bebeği istemiyor o da stresten sigaraya vuruyor kendisini. Şimdi sen bu kadına ne öneri sunarsin?

Saygı ve sevgi yok ama aynı yatağa girip birlikte nasıl olunur? Ha esin sana istemediğin bir şey yapmışsa o zaman tüm sözlerimi geri alıyorum özür diliyorum.

Eğer değilse bir hata yapıp hamile kalmissin ikinci bir hata yapıp bebeğini sigara ile zehirleme.O sigaranın içinde nikotin, katran ve onlarca zehir var bunları çocuğuna yapmaya hakkın yok.

O bebeğe ve diger cocuga işkence etme- etmeyin.sirf hamilesin diye evliliğini devam ettirmek senin için hata olur.belli ki esin bitirmiş bu evliliği. Maddi gücün var galiba çocuğunu al yanına yeni bir hayata başla.

kim olduğunu bilmiyorum ama Rabbim yardımcın ollsun işin çok zor sorumsuz adamlarla uğrraşmak çok zor

belkıde aldırmanız en hayırlısı
kocanızı gecıyorum sızde halen sıgara ıcıyorsunuz
bı ıstıyorsunuz bır ıstemıyorsunuz
herkezı gecıyorumda sızın bunu yapmaya hakkınız yok

Henüz daha dava açmış veya açalım die konuşmuş deiliz...ben her ne kadar kızsam da eşimle hiç yatak ayırmadım...boşanmak bana çok kolay gelmio..eşime boşluk yaratmıorum şunuda yapmıosun die...elimden geleni yapıcam hep

Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun o zaman. Bu arada sigara en önemli düşük sebeplerinden biriymiş, bunu dikkate almalısın

ama esin seni istemiyor. Yani öyle gibi.

Ya neyse o kadar hakareti ye yatak ayırma hamile kal.gercekten cümleler boğazıma tıkandı. Ilk çocuğa çok güzel anne baba olmussunuz ya buna da olursunuz.

eşin istemiorsa o çocuğu büyütürsün diycektim tam aklıma içtiğin sigara geldi bu zayıflıkta olan birine bunu diyemem sen çocuğunu zaten istemiosun hala sigara o cana nası bunu yaparsın ...

Allah akıl fikir versin ya bu nasıl bir düşünce biçimidir aklım gerçekten almıyor evlat ya ötesi yok bunun biz bir evladımız olsun diye 2,5 senedir hastanelerde koşturuyoruz milyarları harcıyoruz sırf evlat kokusunu duyabilmek için bir baba nasıl olurda evladının düşmesini ölmesini isteyebilir bu kesinlikle psikolojik sorunlu normal bir baba bunları düşünmeye tahammül bile edemez kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil her evde sorunlar tartışmalar var ama bu bir cana kıymayı gerektirmez belki sizinle anlaşamadığı için bebeği istemiyor olabilir ama bu bile çok saçma sizden boşansa bile evlat onun da evladı bu nasıl bir saçmalıktır sana tavsiyem eğer kendi kendine yetebilecek gücün varsa çocuğuma bakarım diyorsan o masum yavruya kıyma eğer bebeği de senide istemiyorsa defolsun gitsin o bebeğin vebalini almayın eğer imkanınız varsa
bazen olayın sıcaklığıyla sinirlenip bazı şeyleri gözümüzde büyütür sorun haline getiririz eğer eşinizle sakinleştiğinde tekrar konuşabilirseniz bu sizin için faydalı olacaktır

sizin için gerçekten dua edeceğim rabbim kocanızı ıslah etsin ve o bebeği sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kocanıza da rabbim merhamet ve vicdan versin

olumsuz ve acımasızca yorum yapan arkadaşlar neden biraz empati kurmuyorsunuz bu o bayan için hiçte kolay olmasa gerek üzerine yapılmış borçlar varmış ne yapsın hayatının sonuna kadar o borçları ödemeye devam mı etsin belki zamanla düzelebileceğini düşünerek araya soğukluk koymak istememiştir bu kadar ön yargılı olmayın bence kimin evinde ne yaşadığını detaylı bilemeyiz ve rabbim bu evladı onlara nasip ettiyse yargılamak bize düşmez hepimizin temennisi çocukların mutlu aile içinde büyümesi ama kader denen bir şey var eleştirmek yerine eşine dua edelim de rabbim kalbine merhamet evlat sevgisi versin hiç bir anne evladından vazgeçmeyi kabullenemez belli ki buraya derdini yazıp destek bekliyor biz de köstek değil destek olalım

Arkadaşlar ya ben kendimi size ifade edemedim yada siz mükemelsiniz...bakın ben eşimle yatak ayırmıorum ama ayda 1 den baska birlikte olmupruz...konuştuğumuz anlaştığımız o koca aydaki tek nalet gündü bu anladınoz mı...ya ben sizin saçma sapan laflarınızı duymak istemiyorum..evet gurusuzum..yutuyorum...olmamış sayıyorum...evet Allah benim gibilere verio bebek çünkü ben pisliğin teki bi anneyim pisliğin teki bi kadınım..kendi içimde indirmeye çalışıorum..mecburum buna....gerçekten harika tespitler hakeretleriniz için teşekkür ederim tamda ihtiyacım plan şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…