istenmeyen anne ve bebek

acizvefani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
16
11
Arkadaşlar sizden fikir istiyorum...kendimi hem çok net hem çok karışık hissediyorum.
7 yıldır evliyim 6 yaşında bir oglum var ve 7 yıldır kendimi savunmaktan bıktıgım aşagılamalarından yorulduğum mücadele etmekten hiç vazgeçmediğim fazlasıyla ukala ve ego manyağı bir kocam var...her 5 6 ayda bir olduğu gibi biz gene boşanma eşiğindeyken hiç beklemediğim bir hamileliği öğrendim..eşim çocuğu katiyen istemiyor.Allah vermiş bende asla kıymak istemiyorum..düşürtmek için elinden geleni geriye koymuyor..zaten düşük tehlikeside var..ne kadar yaptıklarını takmamaya çalışsamda şimdi lekem gelmiş sonunda başarıo..evliliğimiz bitti sayılır 1 evde 2 ayrı yabancıyız..tabiki stresten sigarayı da bırakamadım,kızacaksınız ama onun yaşatıklarını başka bişeyle dindiremem şu an..bu çocuğu hiç mi doğurmamalıyım ne yapmalıyım bilmiorum..çok az bi leke gelmiş şu an düşmesin istiorum..kayboldum nereden çıkacagımı bilemiyorum

Boşanip 2 çocuğumla hayatımı sürdürürdüm.. tabi bu benim yapacağım şey. Kendiniz için doğrusunu siz bilirsiniz. Bebeğin istenmedigine şahit olan oğlunuzun psikolojisini düşünemiyorum. Bebeği dusurtmeye çalışmak. Pes. Eşiniz için söylenecek söz yok..

imkanınız varsa o adamı çekmeyin derim ve bebeğinizin canına kıymayın rabbim nasip ettiyse vardır bir hayrı inşallah herşey daha güzel olur sizin için ve evlatlarınız için.

Bu yargıya sigara içmemden mi vardınız... insanların ne yaşadıklarını bilmeden koca yılları bikaç cümleye sığdırmamla mı aynı olduğumuz kanısına vardınız..ben aslan gibi evlatlaroma sahip çıkarom hanımefendi siz hiç kaygılanmayın...hayatları fln kararmaz yani

İmkanım var ama eşimin üzerime yaptığı milyarlarca borçda var. İşyeri devraldı senetleri bana imzalattı fşn flnn...adama onu bırakmak hediye olur..zaten derdi o...bi zamanlar ben kendimi öldürüyüm die gözüme bakardı gerçekten agzıyla söylerdi bunu...şimdide gidelim die bakıo...lütfen müslümanın müslümana duası geçer sizden sadece dua istiyorum aydınlığa çıkmam için

Tıpkı isminiz gibi aciz ve faniyiz bizler. Bebeğinize kıymayın allah elbet bir çıkar yol gösterir. Leke gelmesi düşecek anlamına gelmiyor benim hamileliğimde tabiri caizse sular seller gibi kanamam olurdu ama Allah ın bir bildiği var ki şuan 19 aylık minti bir kızım var. Unutmayın hak neylerse güzel eyler. Evlatlarınıza tutunun gerisi elbet gelir. Ha eşinize gelince allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz. Elbet anlar umarım iş işten geçmemiş olur.

Bu durumda sigara icerek esinizden bir farkiniz varmis gibi konusuyorsunuz.
Aslinda benzer davranislariniz var, yurumeyen evliliklere coluk cocuk yapmayin, yakmayin geleceklerini.
Biraz saçmalamadınmı
Ne alaka
Evet sigara içiyor belki yanlış onun yaşadığı huzursuzluğunun bir damlasını yaşamıyor hissetmiyoruz şuan
Sivrilmek için ahlak temsili gibi Görünmek için Msj atmış gibi görünüyorsun
Alkışlanmayı bekleme
Burda dert çok başka şuanda
Sigarayada geliriz elbette
Ama kocasıyla aynı kefeye koymam Nekadarda vicdansız göründü

Sadece sigara icmenizden ve ifadeleriniz uzerinden yazabilirim, sahsinizi tanimam etmem.
Esinizin yaptiklari yanlis ancak bebegimi dusurtmeye calisiyor deyip, sigara icmeye devam ederseniz ortada bir fark goremem.
Annesiniz tabi ki evlatlariniza sahip cikmaniz gerekir, size kolayliklar dilerim. Bu kadar hircin olmayin ve sevgiyle buyutun cocuklarinizi.

Cnm seni anliyorum zor zamanlar geciriyosun ama lutfen o sigarayi birak bebegine cok zararli ben bile yanimda sigara icildiginde rahatsiz oluyosam o garibimin halini dusunemiyorum
Esinize gelicek olursak eger evlatlariniza bakicak gucunuz varsa durmayin ayrilin boyle hayat surmez.

Siz oyle dusunduyseniz degistirebilecek yetenekte degilim, konu sahibi kendi icinde bile tutarli olmadigini soylemis.
Ben yanlis anlayip yorumladigimi dusunmuyorum. Ikinci cumlesinde hem karisigim hem netim tarzi bir sey yaziyordu.
Oncelikle bebegini saglikla kucagina almasi gerektigini dusundugumden sigara mevzusu uzerinde durdum.
Dert bence tam olarakta bu adam hem anneyi hem bebegi istemiyor. Dedigim gibi ben boyle anladim, yorumladim.

16 yıldır sigara içiyorum...ilk hamileliğimde öğrendiğim gün attım kenara...ama şimdi yapamadım çünkü yorgunum çünkü çaresizim çünkü yanlızım...ben sewincini bile yaşayamadan bogazımda kaldı acısı..benim eleştiriye gerçekten ihtiyacım yok...tuallete idrarımın çıkardığı sesi bile benim hatammış gibi eleştiren bi adam var hayatımda zaten...sigarayı elbette bırakıcam zaten geç olmadan inşallah

Dert bu değil ama en azından konu sahibinin derdi bu değil
Bunu araya sıkıştırabikiriz ona sigara kullanmamasını tavsiye edebiliriz
Siz asıl konuyla hiç Oralı olmayıp direk sende kocan gibi aynısın demeniz çok çok kötü bir tını yarattı
Eğer Dediğiniz gibi önceliğiniz Bebeğini sağlıkla kucağına alması olsaydı daha farklı bir yorum yazardınız sigara içmeyin bebeğe Zararlı deseniz bile basit bir şekilde iyi niyetiniz anlaşılırdı
Neyse belkide ifade edemediniz ne demek istediğinizi

Seni anlayabiliyorum ablam Eşiyle problemliydi hamileydi ozamanlar
Normal yaşantısında üfürükten tiryaki diyebilirim günde belki 3-5 sigara içer olmazsa aramaz
Bir gün ziyaretimde dolmuştu artık Karnı burnunda çantasında paketi vardı birtane çıkardı içip içmemeye karar veremedi
Belliki içiyordu tek tük hamileliğinde
Normalde öldürsen içmezdi
Ama heran her saniye onun huzursuzluğuna ortak olamazdık biz. Bilemeyiz hanelerde ne yaşanıyor yalnızken
Aslı olmayan bir inanış sigara efkârımızı dağıtıyor diye biliyoruz
Ona sığınıyor hepimiz
Seni sigara konusunda suçlamıyorum
Ama kızıyorum neden çocuk yaparsınz
Adam birden bire değişmedi elbette vardı sinyalleri belki
Neden zora sokuyorsunuz kendinizi bebeği
Bebek sihirli bir değnek değil
Dokununca düzeltmeyecek sorunlu bir yuvayı

Bu yürekli konuşmalarınz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim...aslına bakarsanız ne kadar beklenmedik bir bebekte olsa içten içe uzun zamandır keşke olsa die içimden hep geçerdi..çünkü biliorum bu adamla sonum yok bigün muhakkak kopucaz..oğlumla ben başbaşa kalıcaz..yada olur ya kimse baki deil birgün bana bişey olursa yanlız kalmasın oğlum sırtsırta verebileceği bi kardeşi olsun die Allah bilio ya hep arzu ettim.Rabbim en zayıf zamanımda yolladı bu hediyeyi..Aslına bakarsanız eşim çok kötü bir eş mükemmel bir babadır ama bu çocuğa zıt gitti...annemin bi lafı vardır çocuk kocaya doğrulur die ama bu öyle değil bu oğlum için istediğim bi bebekti ..eşim sana asla çocuk yapmam asla derdi Rabbim ağzına lafı tıkadı...bizim halkımızda bi anlayış var boşanmışsa ana baba o çocuk kesin sorunlu..deminki bayan gibi çocugun hayatı kararmış gözüyle bakılıo..bunları duymaktansa bu adamla kanın son damlasına kadar kalmak galiba en hayırlısı

Konu sahibi arkadaşım, bir uzman yardımı alman lazım, düşüncelerin sağlıklı değil. Ne olursa olsun evli kalacağım diyorsun senin için geberse de kurtulsam demeye getiren bir adamla. Sana yazık, evlatlarına yazık, silkelen lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…