istenmeye gelen kızlar neden kahve yapar.......

dalya05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
272
3
Bu damada verilen bir mesajdır ve yer yer çok çeşitlilik gösterir. İşte bu kahve sunma geleneği ile damada verilmek istenen mesajlardan örnekler:

"Benimle evlenirsen sana geceleri uyku yok. Önden söyleyeyim de sonra kı..ını devirip yatma. Enerjini topla, uyuma!"

"Bu sana yapıp yapacağım son kahve. Doya doya iç. Evlendikten sonra sen yapacaksın ben içicem. Hele bir köpüklü olmasın, anyayı konyayı göstericem..."

"Bi fincan kahvenin 40 yıl hatırı var. Bu durumda evliliğimizin ilk 40 yılı için benden fazla bi şey bekleme. İşine gelirse..."

"Balayında Brezilya'ya gidiyoruz. Ona göre."

"Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir. Tükürdüğümü yalamam. Üstelik sana da böyle içiririm

.

Hic farkinda olmadan ne mesajlar vermisim kociskomaa:roflol::roflol::roflol:
aferin bana:hooray::hooray::hooray:
demekki o anlamlarını bılıyormus kabul edıp uyguladıgına gore:roflol::roflol:
akilli adam oldugunu biliyordum zatikötükedihüsokötükedihüso

şimdiye kadar hiçbirine yapmadım bundan sonrada yapmayı hiç düşünmüyorumm:eek:klava:
kendim içerim ama:kahve:

Bu damada verilen bir mesajdır ve yer yer çok çeşitlilik gösterir. İşte bu kahve sunma geleneği ile damada verilmek istenen mesajlardan örnekler:

"Benimle evlenirsen sana geceleri uyku yok. Önden söyleyeyim de sonra kı..ını devirip yatma. Enerjini topla, uyuma!"

"Bu sana yapıp yapacağım son kahve. Doya doya iç. Evlendikten sonra sen yapacaksın ben içicem. Hele bir köpüklü olmasın, anyayı konyayı göstericem..."

"Bi fincan kahvenin 40 yıl hatırı var. Bu durumda evliliğimizin ilk 40 yılı için benden fazla bi şey bekleme. İşine gelirse..."

"Balayında Brezilya'ya gidiyoruz. Ona göre."

"Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir. Tükürdüğümü yalamam. Üstelik sana da böyle içiririm

tabi canım tabiii bu mesajdakiler harfiyen hikaye canım sakın inanma....evlendikten sonra yolunmus tavuga çeviriyor elin oglu vede saz arkadaşları(anası bacısı dıdılarının dıdıları)

eşim istemeye geldiğinde beni: onun kahvesine ablamla bastık karabiberi,acıyı,tuzu verdim eşime, eşim bir yudum aldı sanki o tatar küçüçük gözleri yuvalarından fırladı kalanınıda içmedi zaten:)))

:Roflol: güzelmiş..ama ben kahve yapmamiştim..gerçi eşim içmiş ama kim yapti o hengamede kahveyi bilmiyorum valla..benim yapmadigim ve kahve tutmadigim kesin :KK70: bak bunlari okuduktan sonra pişman oldum ama :KK70:

eşim istemeye geldiğinde beni: onun kahvesine ablamla bastık karabiberi,acıyı,tuzu verdim eşime, eşim bir yudum aldı sanki o tatar küçüçük gözleri yuvalarından fırladı kalanınıda içmedi zaten:)))
kıs sabah sabah ne güldüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.zavallı adam bişeyde diyememiştir....kötükedihüso

X