istenilmeme duygusu çok kötü

justfriendd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
57
53
Merhaba arkadaşlar
moralim o kadar bozuk ki sizlere yazmak istedim belki içim ferahlar ya da yazarken daha iyi hissederim diye
Ben çok geniş bir arkadas cevresine sahip bir insan değilim.Nedenini aslinda bilmiyorum.Sevilirsem tam sevilirim sevilmezsem hiç.
Zaten onlarca arkadasim olacağına bir tane dostum olsun kafasindayimdir.
Fakat sorun şu ki o bir tane dostum bile yok.
kendimi aşırı derecede yalnız hissediyorum.
benimle birlikte üç kişilik bir arkadas grubumuz var.Oyle ya da böyle bir araya geldik.ama beni rahatsiz eden durum x denilen arkadaşın bana karşı tavirlari.
ben onlar ile bir sene sonra tanıştım.Ve x'in benden cok rahatsiz olduğunu düşünüyorum.
Diger arkadaşımızi paylasamadigini düşünüyorum ayni zamanda.
diger arkadasimiz kimize de esit olsa da x öyle değil.
Geçen gun onlara bir kirginligim oldu. Bunu whatsapptan dile getirdim.y arkadaşım beni cok sevdiğini vs dile getirdi.Aradi etti.Ozelden yazdi.Ama x cevap vermeye tenezzül bile etmedi.ya hani insan bakışlardan ve davranislardan anlar ya rahatsizlik verdiğini bendeki de o aslinda.
Zaten x arkadaşımız bizimle bulusmak istemez, sevgilini tercih eder her zaman.
bir yere gidelim plan yapalım vs dedigimizde hep annem izin vermiyor deyip kestirip atar.(yaslar 18) ama sevgilisi icin ne yapar eder bir yolunu bulur buluşur
bir kere bulustugumuzda gulerek dediki; aslında ben size annem izin vermiyor deyip sevgilimle bulusacaktim fakat sonradan ortaya cikar diye vazgeçtim...
biz sevgilisini pek sevmeyiz iyi biri değil deriz.ozellikle y arkadasim hic sevmez.
bana gecen gun özelden mesaj attI x.
dediki sevgilim ile Yemege gidecegim.Anneme senin beni eve cagirdigini söyledim.Annem ise evinizin adresinu istedi verir misin.
bende verdim. Aradan zaman geçti artik ne olduysa dediki saka yaptım ben sana.Tabi ben inanmadim.
onun dışında bir gün oturmus konusuyorduk.Bana laf arasinda dediki iyide senin hic arkadasin yok ki...
bende nasil yani dedim kalakaldim öyle.evet işte senin hic arkadasin yok dedi.Ben var dedikçe üstüme geldi
Sosyal medyaya kankami paylasmam sevmem falan yaziyor..
daha bir cok sey var işte fazla ayrintili seyler ve yazdikca yazasim geldi bu yuzden de uzun oldu kusura bakmayın
Ama artik aklima geldikçe bu yapmacık davranislar dayanamiyorum aglayasim geliyor sürekli
Simdi eger bu arkadaşım ile konuşmayı kesersem digeri ile de kesecekmis gibi hissediyorum.
Sizce mantik cercevesinde nasil hareket etmeyelim

Zaten üçünüz çok da fazla birlikte takılmıyormuşsunuz x sevgilisini tercih ettiği için. E sorun ne? X'e açıkça davranışlarından hoşlanmadığını, iletişimini durduracağını belirtip durumu uygunca y'ye de aktarıp y ile plan yapmaya devam edebilirsiniz her zamanki gibi.
Y ile olan arkadaşlığının normal şartlarda bundan zarar görmemesi gerekir, görürse de bu senden kaynaklı olmaz. Bu esnada biraz sosyalleşmeye çalış bu arada, bu şekilde x gibilerin seni zayıf noktandan vurmaya malzemesi olmazz en azından.

konusmak istemedıgın kişiyle arkadaslık etme. diğeri de bu yuzden senle konusmak ıstemezse keyfii bilir
sahte arkadaş olacagına hiç olmasın daha iyi

ve sana şunu söyleyeyım, o kızın annesi bir gün senın basına bela olur bılesın.
çünkü kız sana dıye evden ayrılıyor.

Sizi istemeyeni neden istiyesiniz ki :)

Benim okulda yalnız bir arkadaşım var ama sınıfımdaki tüm kişilere değer

neden hala muhattapsinuz x kisisi ile onu anlayamadim... karsi tarafin sizi kestitip atmak istedigi belli sizde bu kadar onemsmeyin derim...3 kurusluk adama 5 kurusluk deger vermeyin

x ve y ye değerinden fazla değer verme 2+2=4 eder.
canım onlar seni istemiyorsa sen hiç isteme, yada takmiyormus gibi davran..

sağlam adim atar biliyorum yakalanacagini sanmam

Y ile bu durumu konuşun.
X ile konuşmayacaksın diye Y sana niye cephe alsın ki?
Öyle birşey yapacaksa da onunda gerçek dost olmadığını anlamış olursun.
Kaybetmekten korkma o kız sana sadece üzüntü veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…