- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi MEVANURRRR
-
ördek yapılabilir havluya işlenecek şekilde bebek resmi bakarım..işlenmeye uygunsa yapılabilir..ne zamana kadar istiyorsunuz..
çok acelesi yok bebek işlemeli olacak olanları hamile iki arkadaşım var onlara hediye etmek istiyorum birinin doğumuna 3 ay var diğerinin 4 ay yoğunsanız sizi sıkıştırmak istemem
SİPARİŞ ALINIR ARKADAŞLAR :)
erkek bebekse araba da yapılabilir :) hoşgeldin ve isim güzel bence de isimleri kısaysa tabi :)ördek resimleri çok hoş ilk ikisi özellikle :) seni seviyorum modelinin kırmızı olanı çok beğendim o okey.. birde bebeği olacak arkadaşlarım için ikiside erkek bebek figürü ismi hoşgeldin şeklinde düşünüyorum sizce nasıl olur?
erkek bebekse araba da yapılabilir :) hoşgeldin ve isim güzel bence de isimleri kısaysa tabi :)
birinin deniz birininde ömer diye hatırlıyorum araba hiç aklıma gelmemişti öylede olabilir aslında :)
çok teşekkür ederim :)Elinize saglik hepsi çok guzel
ben size erkek olanlar için resim atarım o zaman..diğer ikisine karar verdiniz mi..seni seviyorum da yukarıda iki model var öpen ve koşan siz hangisini istiyorsunuz? ördek olana da evli mutlu yazılacak galiba?
evli mutluda kırmızı olsun :) bu model harika fiyat değişiyormu bu modelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?