İstenilen isimde ve renkte punch havlu siparişi alınır.

Baska ornekleriniz varmi
Bursa da yaşıyorum..simdi elimde olan modeller bunlar..yarin siparişler im için havlu almaya cikicam..farklı model yapmayı düşünüyorum..paylaşır im yine..beğendiğinizi soylersiniz..eğer düşünüyorsanız biraz erken soylerseniz sevinirim..kısa surede yetişmeye bilir çünkü siparişleri m oluyor.

Bende konyada yasiyorum. Su an esimin borcu var bir miktar borc bitince o zaman erken siparis veririm zaten. Havlular tek olarakmi yoksa cift olarak mi satiyorsunuz acaba. Yani 1 yada bilemedin 2 ay sonra isterim olurmu

Bende konyada yasiyorum. Su an esimin borcu var bir miktar borc bitince o zaman erken siparis veririm zaten. Havlular tek olarakmi yoksa cift olarak mi satiyorsunuz acaba. Yani 1 yada bilemedin 2 ay sonra isterim olurmu

tmm olur..tek olarak satıyorum..değişik modellerde alınıyor genelde..isteyen çiftte alabilir tabi ki..bu yaptığım havlularda 6 tane karamandan bir abla istedi :)

Canim çok beğendim.evli mutluya bayildim. 3 tane alacak olsam fiyatta değişiklikolur mu acaba

Canim çok beğendim.evli mutluya bayildim. 3 tane alacak olsam fiyatta değişiklikolur mu acaba
kusura bakmayın msjınızı geç gördüm..emin olun aynı modele 40 45 diyen var..ama ciddi alıcıysanız özelden görüşelim..sizin beğendiğiniz modelden aynı renk 3 tane sipariş aldım ve bugün bitti..tavşanın boyutunu büyütünce daha da güzel oldu..resim yüklerim bakarsınız..

GELİN DAMAT modelimiz yanına istediğiniz ismi yazdırabilirsiniz..

ben gelin damatlı seni seviyorum modelini ve evli mutlu olanı çok beğendim evli mutlu yazan modele tavşan değilde ördek yapabilirmisiniz bu ikisini kendim için almak istiyorum birde hamile olan iki arkadaşım için evli mutlu çocuklu yazan ve küçük bebek resmi yapabilirmisiniz

ördek yapılabilir havluya işlenecek şekilde bebek resmi bakarım..işlenmeye uygunsa yapılabilir..ne zamana kadar istiyorsunuz..

bu da tavşanların büyütülmüş hali bu şekilde çok daha güzel oldu isterseniz..aynı modelden siparişle 4 tane yaptım :)muhat arkadaşımıza da yapıyorum şuan da..beğenirseniz bu şekilde de yapılabilir..diğer istedikleriniz içinde size resim atcğm..rengine siz karar verirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…