- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi MEVANURRRR
-
Bu gune kadar boyle bisey duymamistim ama cok guzeller. Fiyatlari ne kadar acaba
teşekkür ederim hülya hanım..fiyat araştırırsanız 35 45 tl ye yapılıyor ben kargo size ait 25 tl ye yapıyorum..düşünürseniz siparişlerim var yarın havlu almaya çıkacağım..
Bursa da yaşıyorum..simdi elimde olan modeller bunlar..yarin siparişler im için havlu almaya cikicam..farklı model yapmayı düşünüyorum..paylaşır im yine..beğendiğinizi soylersiniz..eğer düşünüyorsanız biraz erken soylerseniz sevinirim..kısa surede yetişmeye bilir çünkü siparişleri m oluyor.Baska ornekleriniz varmi
Bursa da yaşıyorum..simdi elimde olan modeller bunlar..yarin siparişler im için havlu almaya cikicam..farklı model yapmayı düşünüyorum..paylaşır im yine..beğendiğinizi soylersiniz..eğer düşünüyorsanız biraz erken soylerseniz sevinirim..kısa surede yetişmeye bilir çünkü siparişleri m oluyor.
Bende konyada yasiyorum. Su an esimin borcu var bir miktar borc bitince o zaman erken siparis veririm zaten. Havlular tek olarakmi yoksa cift olarak mi satiyorsunuz acaba. Yani 1 yada bilemedin 2 ay sonra isterim olurmu
kusura bakmayın msjınızı geç gördüm..emin olun aynı modele 40 45 diyen var..ama ciddi alıcıysanız özelden görüşelim..sizin beğendiğiniz modelden aynı renk 3 tane sipariş aldım ve bugün bitti..tavşanın boyutunu büyütünce daha da güzel oldu..resim yüklerim bakarsınız..Canim çok beğendim.evli mutluya bayildim. 3 tane alacak olsam fiyatta değişiklikolur mu acaba
ben gelin damatlı seni seviyorum modelini ve evli mutlu olanı çok beğendim evli mutlu yazan modele tavşan değilde ördek yapabilirmisiniz bu ikisini kendim için almak istiyorum birde hamile olan iki arkadaşım için evli mutlu çocuklu yazan ve küçük bebek resmi yapabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?