Merhaba hanımlar..
Eşimle bebek düşünüyoruz. Bu zamana kadar hiç denemedik. Öncesinde özel bir hastaneye doktora gideyim değerlerime baktırayım dedim. Benden bazı tahliller istedi. Laba gittiğimde çıkan ücret 530₺ oldu. Yaptırmadım. Resmini koyduğum tahliller gerekli mi? Yoksa para amaçlı mı istendi? Yardımcı olursanız sevinirim
Söz temsili, 10 tane varsa, 3ü gerekli olur. Sadece tahlil yaptırmayacak mısın, devletten yaptır. Muayeni olacaksan yine de özelde ol. Maksat kağıt parçasına para bayılmamak.
Bu tahlillere “genel kontrol” amaçlı bakılıyor bakış açısına göre gerekliliği değişebilir amaa sırf bunları yaptırmak için bu kadar para vermek bence sadece ziyan..
Aynı ve bütün testleri sağlık ocağında “ücretsiz” yapıyorlar zaten.
Bu tahlillere “genel kontrol” amaçlı bakılıyor bakış açısına göre gerekliliği değişebilir amaa sırf bunları yaptırmak için bu kadar para vermek bence sadece ziyan..
Aynı ve bütün testleri sağlık ocağında “ücretsiz” yapıyorlar zaten.
bende özele gidiyorum ama tahlillerimi devlette yaptırıyorum canım doktorum da kabul ediyor sıkıntı olmadı hiç
ben senin yerinde olsam devletten randevu alır giderim tüm tahlillerimi yaptırırım ama aklında olsun 1 yıldır korunmuyoruz hamile kalamadım diyeceksin yoksa bakmazlar sonra elindeki tahlillerle istediğin özele git
resimdeki tahlillerden anlayamadım hormon tahlili değil sanki bir de rubella toksoplazma falan hamileyken yapılır genelde o konuda birşey diyemeyeceğim
canım bizde eşimle kontrollerimizi yaptırıp başladık çalışmalara ben özelde bir doktora gittim çok iyi bir doktordu ve bana dedi ki burada tahliller pahalı oluyor sana yazacağım testleri adetinin 2 yada 3. günü sağlık ocağına git kan ver bu testleri yapmalarını iste dedi sonuçları bana whatsapptan at dedi, ben ücretsiz bir şekilde yaptırdım tahlillerimi, bence sende benimki gibi yap çünkü çok pahalıymış gerçekten