- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.202
- 41
Ev borcunuz bitsin ondan sonra daha rahat bir is ararsiniz o zaman. Hic riske atmayin. Hayatta bir saglik bir de para lazim cunku.Konuya yazmayı unutmusum aslında ev borcu olmasa 2 maaşla geçinicez ama benım maas ev borcuna gıdıyor ve ıler kı zamanlarda odenılen tutar artıcak esımın de eklemesı gerekecek yanı ev olmasa yetecek ustune para bıle kalacak bıze aıleme ya da esımın aılesıne az cok verılcek mıktar kalacak ama evden vazgecsek araba da almasan 20bin çöpe gitcek. Çok sağolun piyasa kötü bizi bile hep arıyorlar iş için ama eleman alamıyoruz durum karısık belkı burası bıle elaman azaltır kı 15 kısılık yer zaten.
Konuya yazmayı unutmusum aslında ev borcu olmasa 2 maaşla geçinicez ama benım maas ev borcuna gıdıyor ve ıler kı zamanlarda odenılen tutar artıcak esımın de eklemesı gerekecek yanı ev olmasa yetecek ustune para bıle kalacak bıze aıleme ya da esımın aılesıne az cok verılcek mıktar kalacak ama evden vazgecsek araba da almasan 20bin çöpe gitcek. Çok sağolun piyasa kötü bizi bile hep arıyorlar iş için ama eleman alamıyoruz durum karısık belkı burası bıle elaman azaltır kı 15 kısılık yer zaten.
Sende haklısın ama eşinede yazık oda iki işte çalışıyo acaba sen yemeğini annende yesende (sonuçta eve yemek yapıyodur annen sende mutfak masrafına katkı yaparsın) ordan bi kap yemek getirip eşinde onu yese evle çok ilgilenmesen evdeki kalabalıkları at seni yormasınBeni yoran evde işyerin de herşey de her yükün bana yüklenmesi. Herşeyin üstesinden gelenin ben olmam kimsenin benı düşünmemesi..ama dün eşime bıraktım kızı al bak dedim oynadı ettı ben koltukta uzandım ızledım onları o bıle ıyı geldı bana.
Çalışıyorum ama ne gezerim ne üstüme basıma alırım ne kuafor masrafım vardır resmen calısmayan kadın hayatı yasıyorum. Durum ortada kendıme alacagımı kızıma alıyorum. Ama cok bunaldım tum enerjım sabrım ısyerınde bıtıyor bırsey kalmıyor. Bu tür kura ile yazılan yerlerde hizmet bedelı olayı var bız 20 bın odedık iptal edersek o parayı cope atıcaz dondurma ıslemı var ama ılerde yıne almak zor ve kım ole kım kala suan bıle acaba dolandırılır mıyız dıye endıse tasırken belırsız zamana kadar ertelemek daha buyuk rısk.Çocuk yapmak değil de olay bu şartlarda ev borcuna ne gerek vardı?
Gerçekten üç günlük dünya ne kadar yaşayacağız belli değil.
Ev sahibi olmak güzel Ama yavrumdan ailemden sağlığımdan feda ederek aldığım evi ne yapayım?
Lazım değil diyorum.
Eğer ev için şuana dek ödediğiniz kısmı alabiliyorsanız alın ve işten ayrılın.
Lüksünüzden kısar yaşarsınız, evladiniza evliliginize hayrınız olur bari.
Kadının çalışması gerektiğini düşünen ben diyorum bunu. Sizin şartlara göre yorumum bu.
Beni yoran evde işyerin de herşey de her yükün bana yüklenmesi. Herşeyin üstesinden gelenin ben olmam kimsenin benı düşünmemesi..ama dün eşime bıraktım kızı al bak dedim oynadı ettı ben koltukta uzandım ızledım onları o bıle ıyı geldı bana.