• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten Çıkarılmalar!!!

vicdan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2006
1.098
26
116
Diğer
İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz dönemide farklı sektörlerden gelen işten çıkarma

haberleri özel sektör çalışanlarını fazlasıyla endişelendiriyor buara :çok üzgünüm:

Hergün yakın cevremizden birilerinin işten çıkarıldığını duymakta ayrı bir üzüntüye ve

paniğe yol acıyor :çok üzgünüm: Zor zamanlar :Saruboceq:

Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

Bu tedirginliği yaşayan pek kişi yok sanırım fisfisfis

Evet son günlerde herkez panik içerisinde ya işten çıkarılırsam diye.Çok şükür ne eşim nede ben böyle bir kaygı taşımıyoruz:Saruboceq: şimdilik.Ama Allah herkezin yardımcısı olsun çok zor.Ev geçindirmeye çalışan insanlar için.

malesef ramazan bayramından önce işten çıkartıldım,işimi çok seviyordum ama kriz sebebiyle işimden oldum,şu an piyasa çok kötü,iş ilanlarına bakıyorum doğru düzgün elle tutulur bir iş ilanı yok,bende bu süre içine kursa başladım bir şeyler üretip satarsam belki eve katkım olur birazda oyalar beni çünkü çok yorulmuşum çalışmaktan biraz mola olsun belki bu arada iyi bir iş çıkar,belli mi olur,Allah herkesin yardımcısı olsun.

Çok yakın bir arkadaşımın eşi işten çıkarılmış :çok üzgünüm: Yakın zamanda ev almışlardı,henüz ödemeleri bitmemişti ve iki çocukları var :çok üzgünüm:

İşyerlerinde kriz dönemlerinde herkes tedirgin :1no2:dönem dönem işine son verilenler oluyor geride kalanlar endişeli acaba sıra bana mı gelecek diye :delphin:ben o hissi 2001 krizinde yaşadım tazminatlarımızı vererek 30 kişiyi işten çıkardılar ve ben 2 yıl iş aradım en sonunda buldum ama insanın kendi iradesi dışında işini kaybetmesi kötü bir durumCADIARZU Allah kimseyi işinden gücünden etmesin çok zor :Saruboceq:

Back