Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birkaç yerde böyle dedikten sonra aşırı hırslı bir izlenim yarattığımı söylediler. Ayriyeten bir de aşırı hırslı olmadığıma dair açıklama yapmak zorunda kaldım. Bundan sonra hep gittiğim yerlere proje bazlı çalıştım diyorum ve konu kapanıyor
Birkaç yerde böyle dedikten sonra aşırı hırslı bir izlenim yarattığımı söylediler. Ayriyeten bir de aşırı hırslı olmadığıma dair açıklama yapmak zorunda kaldım. Bundan sonra hep gittiğim yerlere proje bazlı çalıştım diyorum ve konu kapanıyor
Merhaba. Ben de tam tersini duymuştum bir arkadaşımdan, onun da bir arkadaşı İK'cıymış; o da artık bu dönemde işten çıkarılmaların intiba üzerinde bir etkisi olmadığını söylemiş. Ben de inan(a)madım. Neyse. Burada yazılanlara göre de haklı çıktım gibi. Bir de, çok hırslı gibi görünmenin ne gibi bir dezavantajı olabilir ki, ben işverenlerin hep iş bitiren ve hırslı elemanları istediğini sanıyordum mevcut pozisyonlar için.