• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemiyorum hamile olabilir miyimm?

Luna27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
13
3
1
Merhabalar herkese. 21 yaşındayım reglim 15 gün gecikti. 4 kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Aynı anda hem prezervatif hem çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Bulantım falan yok. Regl olmam gereken günlerde çok az kahverengi akıntım oldu 2 gün boyunca. en son 1 ay önce ilişki yaşadım.Çok stres yapıyorum :KK43: 4-5 gün gecikirdi bazen ama hiç bu kadar gecikmemişti. Böyle bi ihtimal olabilir mi?
 
Son düzenleme:
Merhabalar herkese. 21 yaşındayım reglim 15 gün gecikti. 4 kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hem prezervatif hem çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Bulantım falan yok. Regl olmam gereken günlerde çok az kahverengi akıntım oldu 2 gün boyunca. Çok stres yapıyorum :KK43: 4-5 gün gecikirdi bazen ama hiç bu kadar gecikmemişti. Böyle bi ihtimal olabilir mi?

Bazen testte çıkmayabiliyor
Geri çekilme yöntemiyle hamila kalan dıydum
Prezervatif de yırtık çıkabiliyor
Bi kan testi yaptırırsanız kesin sonuç alırsınız
 
Bazen testte çıkmayabiliyor
Geri çekilme yöntemiyle hamila kalan dıydum
Prezervatif de yırtık çıkabiliyor
Bi kan testi yaptırırsanız kesin sonuç alırsınız
ama iki yöntemi aynı anda kullanıyoruz
 
Kan verdiniz mi 15 gün kısa bir süre değil
Daha önce gecikme yaşamoyorsanız bi kanda baktırın
Belkide stresten gecikmiştir
En son idrar tetsini ne zaman yapmıştınız
En son dün yaptım. Çok stres yapıyorum gerçekten. Kan vermedim. Bir kaç gün sonra doktora gideceğim.
 
Back