istemiyorum diyip sizi aradığı oldu mu ?

izmirimm35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
biz 5.yılımıza girdik sevgilimle ama ilk 9 aydan sonra benim ondan öncesiyle ilgili bazı yalan ve sakladığım şeyleri öğrendi. evlenecektik ama aramız bozuldu. ailesi benim ailem biliyordu. ayrıldık demiş ama sonra ben hep peşinde uğraştım yollarını kestim,yanına,dükkanına gittim.öyle öyle bir dargın bir barışık başladık. tabi ailesi bizi tekrar öğrendi ara sıra annesiyle oturmaya götürdü bu süreçte. arada da olsa biyerlere gezmeğe gittik geldik, yemeğe arada işte. denizlere gidiyoruz. AMA o basen bişey oluyo eskiyi sürekli söylüyor hep kavga küfür hakaret engelleyip benim aramamla veya yanına gitmemle barışıyoruz. bu hep böyle ne küfürler ay ne laflar.. eskiye göre biraz toparladı gibi..gün içinde aramız iyiken hep konuşuyoruz görüntülü ama canı istemedimi aramıyor haber vermiyor eskiden almaya gelirdi şimdi hep ben sıklıkla yanına gidiyorum veya arabayla alıyorum. arama yazma gelme diyo aramadım mı işin var ondan aramadın diyo..bu hep böyle ve şimdi yine aramız bozuk araba almış ve beni bindirmedi yanına gittim sinirlendim hem güldü hem gezeriz dedi. yani bu hep böyle yenek yapıyoruz, yemek yiyoruz beraber evli gibiyiz yani ve ben bu mevzulardan evel onla beraber oldum ama sonra yalanlar çıktı bazı şeyler vardı eski sevgililerle onlara çok kızgın. ama isteyince engelliyor ama ordan takip ediyor. ama bu kez bitti gibi de bilemiyorum...peşinde koşuyorum hep kaybetmekten korkuyorum. benzer şeyler yaşayan ve düzelen var mı? ben ne yapmalıyım? arar mı bilmiyorum?

Kendinize şu yazdıklarınızı neden yaşatıyorsunuz? Elle tutulur hiç bir tarafı yok yazdıklarınızda

Ben her haltı islesem de karşı taraf affedecek, karşı taraf adım atacak lüksünü ona verdiğini için adım atmaya, her şartta affetmeye mahkum edilmişsiniz. Duygusal olarak şiddet gördüğünüzün farkında değil mısınız?

Kaybetmişsiniz zaten. Daha kötüsü olamaz ki sizi ciddiye almıyor. Bunu kendinize yapmayın. Inceldigi yerden kopsun. Peşinden koşmayın.

Çok çok yanlış yoldasın. Bir kere senin için tecrübe saklama birşey ki eski ilişkilerin şuan ki adamı zaten ilgilendirmez. Önemli olan onun senin hayatına girdiği anda olan şeyler. Adam zaten bitirmiş yeni birini bulmadığı ve sana alıştığı için kopmuyor. Ama sen bu ilişkiyi yalama yapmışsın. Adam biliyor sen herhalükarda yalvarıp isteyeceksin. Kendinden emin. O yüzden tatlım numarını değiştir.. Arama ararasada üzgünüm bitti. De emin ol seni gerçekten istiyorsa elinden geleni yapar ve o zaman ya evlen ya yol al dersin. Gelmezse geçmiş olsun ona. Vee lütfen kendini onun gözünde daha düşürme onun gözünde değersizleşiyorsun. Sen yıpranıraın ve birgün onun evlilik haberini alıp Bi dhaa kendine gelemezsin

Kendinize şu yazdıklarınızı neden yaşatıyorsunuz? Elle tutulur hiç bir tarafı yok yazdıklarınızda
aslında var fakat bana karşı bir öfke, bir inat,bir haller tavırlar...yoksa o kadar merhametliki çocukları çok sever hayvanları çok sever bi dilemci görse para verir hemen oturur müşterileriyle çay kahve içer keyif yapar ama bana neden böyle

Ömrünüzün sonuna kadar yalvaracak mısınız? Ki zaten sizinle evlenmek gibi niyeti yok bunu da gizlemiyor sadece Zaman geçiriyor sizle. Eh zaman geçirmesi için de yalvaran ölüp dirilen sizsiniz. Başkasını bulunca direkt ayrılacak oturup o günü bekleyin artık

yani numaramı değiştiremem herkes sorar ben zor durumda kalırım ama bende onu aramıyorum 1-2 gündür ama yanına gittim ağladım zırladım baktı öyle unursamazca kalktı içeri girdi dükkanına. onla beraber oldum ilk o bunu çok iyi biliyor ama bazen eski ilişkilerimi sakladım diye ve başka şeylerde vardı bu yüzden bana çok kızgın. her seferinde kapısında buluyorum kendimi. engelliyo ama program yükleyip aradığımı ordan görüyor. son görülmeme profilime bakıo görüyo engeli açar bakar yine kapatırdı ama artık onu yapmıyor belkide bilerek yapmıyo, o kadar aramama rağmen o programdan görür beni arardı bazen ama atamadığı da oluyordu ve ben sildi sanıyordum. şuan hiç kımıldamıyo. belkide sildi programıda. geçen kuzenine mesaj atmıştım ona çok sinirlendi ne yapcam bilemiyorum onu kaybetmekten korkuyorum elde etmek istiyorum ama gerçekten seviyorum da...

peki ama bana dönmesi akıllanması için napabilirim dünden beri aramadım hiç umuru olmadı evet erken bir süreç 1 gün 2 gün erken ama işte ben korkuyorum biz evli gibiydik onla herşeyimizi paylaştık ben özellikle ailevi ve özel herşeyimi anlattım hep ama sevgililerim hariç ve bazı şeylere çok öfkelendi. hep kapısında yada telefonda buldum kendimi. başka bir kızla hiç görmedim yapmam yaparsam bırakırım o insanada günah dedi düşüncesi bile kötü ama şimdi hiç kımıldamadığına göre yapmaz anlamına gelmiyor. umursamıyor beni ya umursamıyor

yani evlenmek istememesi doğru kafasında kuşkuları var ama yeri geldimi seviyorum diyo belli de ediyor yani dikkat et diyo gün içinde işi yokken boyna arıyo istedimi bi görseniz bu o insan mı dersiniz istedimi o kadar iyiyiz ki ben hiç çene dırdır yapmam ama sinirlenince bende artık abğrıuorım ağzımdan herşey çıkıyor benimde deliye dönüyorum çünkü sinirlerim zayıfladı. kaybetmek değil kazanmak istiyorum onu çünkü çok seviyorum ama napsam bilmiyorum ya aramazsa düşüncesi beni hep onun yanına itiyor ama kaçan o oluyor. e bide şimdi araba aldı 10 gün oldu 1 kere bile bindirmedi kaç arabaya bindin dedi bana araba almadan evel onu bile imalı konuştu bu hep böyle ve bu düşünce yüzünden beni bindirmiyor o arabaya. ama hiç aranıyorsa sanki şımardı iyice koptu yada bilerek bana öyle davranıyor bilemiyorum sadece kazanmak istiyorum kaybetmek değil...

Seviyorum demekle, aramakla sevilmiyor insan. Sizi sevmiyor, size hakaret ediyor bu değişmeyecek. O lafları neden kendinize söyletiyorsunuz ya insan nasıl kabul eder böyle sözleri?! Bu sözleriyle de sizden nefret ettiğini açıkça belli ediyor görmüyor musunuz? Eğer de gene yalvarıyorsanız kırılmayın ama bu davranışı sonuna kadar hak ediyorsunuz demek, bir dur deyin kendinize

Yıpranmış bir iliskiyi ancak araya mesafe koyarak toplayabilirsiniz. Canınızı çok yaksa da yokmuş gibi davranın. Atarlı depresif şarkılar paylasmayin. Ilişkiniz laçkalaşmış ancak ara vererek toplanır. Gerçek manada ara. Bana kalırsa bu derece lacka bir ilişkiyi asla toplayamazsiniz bosverin.

Sevmiyorsun. Hırs yapiyorsun.

Şımarmış o.Hatanizi sürekli kullanır bu degismez.Aşamadigi ve asamayacagi bir hata demek ki onun için ve uzerine düsmeniz ilgilenmeniz her zaman herkesin egosunu oksar malum.
Onu kaybetme korkunuzdan,sizin ondan gitmeyeceginize gidemeyeceginize o kadar emin ki..
Güzel sevilmis adam kıymet bilmemis ama.Artik bir adimi da onun atmasını beklemeyi sizce de haketmiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…