- Konu Sahibi izmirimm35
biz 5.yılımıza girdik sevgilimle ama ilk 9 aydan sonra benim ondan öncesiyle ilgili bazı yalan ve sakladığım şeyleri öğrendi. evlenecektik ama aramız bozuldu. ailesi benim ailem biliyordu. ayrıldık demiş ama sonra ben hep peşinde uğraştım yollarını kestim,yanına,dükkanına gittim.öyle öyle bir dargın bir barışık başladık. tabi ailesi bizi tekrar öğrendi ara sıra annesiyle oturmaya götürdü bu süreçte. arada da olsa biyerlere gezmeğe gittik geldik, yemeğe arada işte. denizlere gidiyoruz. AMA o basen bişey oluyo eskiyi sürekli söylüyor hep kavga küfür hakaret engelleyip benim aramamla veya yanına gitmemle barışıyoruz. bu hep böyle ne küfürler ay ne laflar.. eskiye göre biraz toparladı gibi..gün içinde aramız iyiken hep konuşuyoruz görüntülü ama canı istemedimi aramıyor haber vermiyor eskiden almaya gelirdi şimdi hep ben sıklıkla yanına gidiyorum veya arabayla alıyorum. arama yazma gelme diyo aramadım mı işin var ondan aramadın diyo..bu hep böyle ve şimdi yine aramız bozuk araba almış ve beni bindirmedi yanına gittim sinirlendim hem güldü hem gezeriz dedi. yani bu hep böyle yenek yapıyoruz, yemek yiyoruz beraber evli gibiyiz yani ve ben bu mevzulardan evel onla beraber oldum ama sonra yalanlar çıktı bazı şeyler vardı eski sevgililerle onlara çok kızgın. ama isteyince engelliyor ama ordan takip ediyor. ama bu kez bitti gibi de bilemiyorum...peşinde koşuyorum hep kaybetmekten korkuyorum. benzer şeyler yaşayan ve düzelen var mı? ben ne yapmalıyım? arar mı bilmiyorum?