Istemiyorum ama sen ne olur ne olmaz cepte dur yanliz !!!!!!!! Aci hayatim..

ben eskiden üzüldğüm platonik aşkım için şu an şunu diyorum
"ne salaklık yapmışım ya
saçma sapan üzülmüşüm vallahi
ne gerek var
dünyada bulunmaz inci yegane oymuş gibi davranmışım sanki ömrümde kimse onun yerini alamaz gibi
kimse onun gibi olamaz gibi
abartmışım da abartmışım
yazık ağladığım kendi kendimi üzdüğüm saçmaladığım günlere
ne gerek vardı o kadar yıpratmaya kendimi
..."
sen de böyle olacaksın ondan yazdım
o yüzden boşver gitsin:)
hayatına bak bir gün gerçek bir prens çıkıp geliyor:p

O kadar uzak geliyoki su an resmen imkansiz gibi

O kadar uzak geliyoki su an resmen imkansiz gibi
biliyorum
öyle geliyor
sonra bir gün yolda görüyorsun o bile tınn gülümsetiyor en fazla:))
gerçekten imkansız değil ya
ama sana nasıl ispatlarım bilmiyorum
yani inan çok ağır yaşadım platoniğin dibinde
ama geçti bitti
sıfır tüm duygularım yok silindi umrumda bile değil..

Canim, aglaya zirlaya, icin yana yana unutursun.

Neler unutulmuyor ki? Zaman gecsin. Hic kontaga girme. Bi kac ay sonra da yeni bi ask icin kendine sans ver yoksa iyicene tutku haline gelir

Canim, aglaya zirlaya, icin yana yana unutursun.

Neler unutulmuyor ki? Zaman gecsin. Hic kontaga girme. Bi kac ay sonra da yeni bi ask icin kendine sans ver yoksa iyicene tutku haline gelir

Off zaten tutku takinti hersey oldu
biliyorum
öyle geliyor
sonra bir gün yolda görüyorsun o bile tınn gülümsetiyor en fazla:))
gerçekten imkansız değil ya
ama sana nasıl ispatlarım bilmiyorum
yani inan çok ağır yaşadım platoniğin dibinde
ama geçti bitti
sıfır tüm duygularım yok silindi umrumda bile değil..

Canimm inaniyorum sana

öncelikle ulaşabilceğin baktığında görebileceğin neresi varsa engelle. en azından başlangıç aşamasında görmemen duymaman senin için iyi olcak.ortak tanıdıklara ondan bahsetmemelerini söyle. görmeye görmeye alışman kolaylaşcak

ayrıca ne demek istediği zaman arayacak falan,açmıcaksın tabi ki ne munasebet. iki tarafında sevgisi biter dostca ayrılır tamam arkadaş kalınır ama burda durum çok farklı. sakın diyim arkadaş kalma her hareketinden etkileniceksin ,umutlanıcaksın. lisede yaşadım benzerini inan akrabaları falan fotografını atar denk gelmesin diye feysten hepsini engelledim . başlarda süre hesaplıyorsun ne zaman unutucam ne zaman diye.hemen olmayacak ama sen kararlı ol iletişimi kes.

öncelikle ulaşabilceğin baktığında görebileceğin neresi varsa engelle. en azından başlangıç aşamasında görmemen duymaman senin için iyi olcak.ortak tanıdıklara ondan bahsetmemelerini söyle. görmeye görmeye alışman kolaylaşcak

ayrıca ne demek istediği zaman arayacak falan,açmıcaksın tabi ki ne munasebet. iki tarafında sevgisi biter dostca ayrılır tamam arkadaş kalınır ama burda durum çok farklı. sakın diyim arkadaş kalma her hareketinden etkileniceksin ,umutlanıcaksın. lisede yaşadım benzerini inan akrabaları falan fotografını atar denk gelmesin diye feysten hepsini engelledim . başlarda süre hesaplıyorsun ne zaman unutucam ne zaman diye.hemen olmayacak ama sen kararlı ol iletişimi kes.

Yani demek istedigim buydu. Ne arkadasligi ben acidan ölüyorum. Zaman zaman atacagi tek mesaj beni benden alir madem sevgi yok bitirdim dedi ne arkadasligi unutmaya mahkumdur bu iliski. Görebilcegim heryerden sildim canim orasi kesin iletisimim yok

Yani demek istedigim buydu. Ne arkadasligi ben acidan ölüyorum. Zaman zaman atacagi tek mesaj beni benden alir madem sevgi yok bitirdim dedi ne arkadasligi unutmaya mahkumdur bu iliski. Görebilcegim heryerden sildim canim orasi kesin iletisimim yok
süper o zaman kararlısın demek çok sevindim adına.ilk aşama iletişimi kesmekti

İletişimi kesmiş olabilirsin ama unutma dalgalanmalar olacak. Merak edeceksin, görmek isteyeceksin, haber almak isteyeceksin. Zayıflık gösterip tek bir bakmayla saplantıyı nüksedebilirsin. Sakın nefsine boyun eğip bakma. Unutmak, dayanmak için gösterdiğin tüm çabalar sıfırlanır, başa dönersin.

Mevlana'nın bir sözü vardı, "
Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

Velhasıl, kimseyi haddinden çok sevmeyeceksin... Zor ama işte başka çare yok, dayanacaksın.

Herkesin yükü kendine ağır , kimse kimsenin acısını küçümseyemez. Aşk acısı insanın görünmez bir şekilde canını yakar, bir de içine kalp kırıklığı, güvensizlik, hazmedememe falan karışınca. Kimse aşk acısı çekeni ayıplayamaz dediğim gibi herkesin acı eşiği faklı, herkesin derdi kendine derttir.

Bak ben kendi yöntemimi söyleyeyim yani kendimi teselli ediş yöntemimi.
İzlerim haberleri, yurt gündemini dünya gündemini takip ederim. Sokakta, çarşıdayken farkındalığımı yüksek tutarım. Öyle kötü durumda olan kişiler var ki.Cidden arkadaşım o kadar acı içinde olan insanlar var ki. Sonra eve atarım kendimi Allah'a şükrederim. Bazen nefsime yenik düşüyorum, şikayetlenir gibi oluyorum. Sonra bakıyorum yokluk içinde olanlara tekrar şükretme haline geliyorum.
Böyle böyle zamana yayıyorum. Bakalım geçmesini bekliyorum, Allah yardımcımız olsun. :KK66:

Dışarıda kocaman bir dünya ve binlerce insan var.

Saçın değil, saç bağın değil. Boş ver gitsin.

Bu erkekler de hep böyle azıcık sevildiklerini hissetirmeyegör hemen bi havalara girerler.. Hani bi ergen lafı var ya çok doğru : birine vazgeçilmez olduğunu hissettirdigin an ilk vazgececegi sen olursun!
Canın yanar ama zamanla geçiyor merak etme. Kendinden değerli görme bence değmeyen adamları boşver bugün aglarsin biraz zaman geçince alisiliyor:KK51:

İletişimi kesmiş olabilirsin ama unutma dalgalanmalar olacak. Merak edeceksin, görmek isteyeceksin, haber almak isteyeceksin. Zayıflık gösterip tek bir bakmayla saplantıyı nüksedebilirsin. Sakın nefsine boyun eğip bakma. Unutmak, dayanmak için gösterdiğin tüm çabalar sıfırlanır, başa dönersin.

Mevlana'nın bir sözü vardı, "
Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

Velhasıl, kimseyi haddinden çok sevmeyeceksin... Zor ama işte başka çare yok, dayanacaksın.

Herkesin yükü kendine ağır , kimse kimsenin acısını küçümseyemez. Aşk acısı insanın görünmez bir şekilde canını yakar, bir de içine kalp kırıklığı, güvensizlik, hazmedememe falan karışınca. Kimse aşk acısı çekeni ayıplayamaz dediğim gibi herkesin acı eşiği faklı, herkesin derdi kendine derttir.

Bak ben kendi yöntemimi söyleyeyim yani kendimi teselli ediş yöntemimi.
İzlerim haberleri, yurt gündemini dünya gündemini takip ederim. Sokakta, çarşıdayken farkındalığımı yüksek tutarım. Öyle kötü durumda olan kişiler var ki.Cidden arkadaşım o kadar acı içinde olan insanlar var ki. Sonra eve atarım kendimi Allah'a şükrederim. Bazen nefsime yenik düşüyorum, şikayetlenir gibi oluyorum. Sonra bakıyorum yokluk içinde olanlara tekrar şükretme haline geliyorum.
Böyle böyle zamana yayıyorum. Bakalım geçmesini bekliyorum, Allah yardımcımız olsun. :KK66:
Ne kadar da güzel yazmissin :) sanki ben yazmisim haberim olmadan da kendimi okuyorum sandım:)) cooooook coook haklisin.. Yaşayan bilir ancak :KK43:
Ama başeden de eder yani evelallah

Ne kadar da güzel yazmissin :) sanki ben yazmisim haberim olmadan da kendimi okuyorum sandım:)) cooooook coook haklisin.. Yaşayan bilir ancak :KK43:
Ama başeden de eder yani evelallah

Benzer acıları yaşayanların hisleri bir zaman sonra birbirine benzemeye başlıyor arkadaşım. Yaşanmaşlıklar ortak hisleri doğuruyor. :KK5:

Simdi belki cok agir cok zor geliyodur.bogazinda yutamadigin bi dugum vardir neden boyle oldu ben bunu hakedecek ne yaptim cok sevdim diye kendi kendini yiyosn ama emin ol geciyo.ben 4yilimi verdm cok hatalar yaptm cok gozumu kararttim sonuc ne biliyomusun 2cocuklu evli bir kadinla aldatildm hemde aylarca.hissediyosn ama sozde seviyosn askindan öluyosun ya konduramiyosn.sonra biriyle tanistirdilar beni 6ay icinde evlendm 2yil oldu simdi 32haftalik hamileyim gozumun icine bbakan otururken bile yorlmayim diye sirtima yastik koyan.her aksam isten geldiginde kizim diye karnimi seven melegim diye benimle konusan merhametli bi kocam var cok sukur.sakin isyan etme Allah sanada hak ettigin mutlulugu veriyo ve o eskiler aklina bile gelmiyo... :KK66:
Ayyy innnsallah Rabbim herkese böyle ondan aldiginin daha da güzelini daha da hayirlisini yaziyordur inşallah :KK43:
Çünkü o kadar ihtiyacım var kiii :KK43: :KK43:

5 yilimi verdim ilk askimdi... Öldüm bittim onun icin ... Sonra birgun supriz yapayim derken hayatimin şokunu yasadim aldattigini gördüm o gun sokakta bagira bagira agladigimi bilirim.. Cok dua ettim hemde nasil...
Kisa zaman sonra esimle tanistim ve hersey silindi zamanla...
Sevildigimu anladim ...
Meger ilk askimda ben sadece hep seven kosan tarafmisim...
Esim bana gercek aski sevgiyi herseyi gosterdi..
Simdi iki evladim var hamdolsun..
Iyiki olmamis diyorum iyiki esim olmus diyorum..
Zaman tek ilacin zaman..

5 yilimi verdim ilk askimdi... Öldüm bittim onun icin ... Sonra birgun supriz yapayim derken hayatimin şokunu yasadim aldattigini gördüm o gun sokakta bagira bagira agladigimi bilirim.. Cok dua ettim hemde nasil...
Kisa zaman sonra esimle tanistim ve hersey silindi zamanla...
Sevildigimu anladim ...
Meger ilk askimda ben sadece hep seven kosan tarafmisim...
Esim bana gercek aski sevgiyi herseyi gosterdi..
Simdi iki evladim var hamdolsun..
Iyiki olmamis diyorum iyiki esim olmus diyorum..
Zaman tek ilacin zaman..

Vay be.. Herkez hemen hemen yasamis bu duyguyu... Umarim benim sonumda senin gibi olur

X