İstemeyen tüyler için Braun Silk-épil X'elle 5680 Epilasyon Aleti

morumari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
2
0
Arkadaşlar herkese merhaba,

Malum biz bayanların en büyük problemi istenmeyen tüyler.Maalesef bu tüyler beni son derce rahatsız ettiği için elimden epilasyon aleti düşmüyor.2 senedir Braun kullanıyorum ama giderek ömrü tükenmekte.Netten araştırmalarıma göre Braun Silk-épil X'elle 5680 Epilasyon Aleti için mükemmel bir sonuç verdiği yazıyor.Sizlerinde fikrini almak istiyorum.Belki aranız da kullananlar vardır.Yorumlarınızı bekliyorum..

ben kullanıyorum, 2 senedir kaydirigubbakcemile2
bende herkes gibi daha önceki tecrübelerimle kıyaslarsam, philips kullanmıştım, kılları alırken ağrısı bir yana, dönen başlığı sertliğinden ayrıca acı veriyordu:kızgın: eski model bir braun kullanmıştım bir sefer onun ağrısı daha azdı tabi ama 5680 süper bişiyhihoyyyt
masaj başlığı var, dönen başlığın üzerine takılıyor, dönen kısım direk bacağına değmediği için extadan acı vermiyor. benim çok hoşuma gidiyor. koltuk altı için olan başlık daha ince alması daha kolay oluyor a.s vede ışığı var, ışık sorunu olan bir ortamda bile yeterince aydınlantıyor. tıraş başlığıda var tabi genital bölge için, ben kullanmıyorum :1closedeyes: ama birkaç defa aciliyetten almak zorunda kaldım tam dipinden tıraş etmiyor biraz kalıyor yani. o senin için sorun değilse kesinlikle tavsiye ederim. fiyatta çok uçuk değil. ben 2 sene önce 200 liraya almıştım.

canım bence süper ben eski bir modeli yılladır kullanıyorum..
şimdi son çıkanı hediye geldi sudada çalışıyor denedim süper bir keyif tabiki
çeyizime kaldırdım :) evlenince kullanacağım

ben kullanıyorum kesinlikle muhteşem kullanışlı ve çok iyi tavsiye ederim.. şuan tam adını hatırlamıyorum ben ama braun kullandım hep yaklaşık 1 yıl öncesindede lambalı olanlarını aldım inanılmaz iyi kullanışlı

resmi falan varsa koyarmısınız acaba banada lazım epilasyon aleti :)

canım resim koyamıyorum ama braun 5680 epilasyon benimkisi.. bir sürü başlığı var ..bacaklar için ,koltuk altı,özel bölge ,hatta yüzdeki tüyler için bile başlığı var hangisini kullanacaksan onu takıp çıkarıyorsun...üstünde birde lambası var çok iyi kullanırken lamba yanıyor uzaktan görünmeyen tüyler bile görünüyor..birde masaj jelide vardı aldığımda .. buzdolabına koyuyorum o jeli biraz soğuyunca epilasyon yaparken vücudum yandığında o masaj jelinin bulundugu torbayı rahatlamak için kullanıyorum.. ben memnunum ..daha öncede braun nun eski modellerinide kullandım.. ama bunu tevsiye ederim

Son düzenleme:
Aldığınızda tüyler kaç haftada çıkmaya baslıyo ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bunu 1 yıldır kulanıyor olmalısınız bataryası ile ilgili bi problem yaşadınızmı performans açısından.

Son düzenleme:
X