Söz Kesimi isteme ve söz yardım lütfen

supericik

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
225
6
318
kızlar beni bir iki hafta sonra istemeye gelecekler bana yardımcı olun lütfen isteme günü nasıl bir hazırlık yapmalıyız bide söz yüzüğü hangi parmağa takılır söz için nasıl bir hazırlık yapılmalı söz bohçası gerekiyormu yardım lütfen eyvahedigeldismile

Öncelikle hayırlısı olsun canım....

Söz yüzüğü sağ tarafa takılır, bohça işine gelince de adetlere göredir. Ama birçoğumuzun adetlerinde söz bohçası yok,benim bildiğim nişanda bohça yapılır....
Sözde hatıra kalması açısından ufak birşeyler hazırlayabilirsin...
Başka hangi konularda bilgi almak istiyorsun,biz sana elimizden geldiğince yardım ederiz :)
ıstersen albümler de benim söz fotoğraflarım var,orayada göz atabilirsin fikir olur belki...

çok teşekkürler canım sana da mutluluklar diliyorum bir yastıkta kocarsınız inşallah

canim aileler arasinda konusulmadi mi bohca yapilcak mi diye?
yapilcakcaksa zaten söz icin olan bohca cok ufak oluyor,abartiya kacilmiyor

Ne güzel sevdiğiniz kişi tarafından sevilmek.Beni sevmiyor sevdiğim.O kadar üzülüyorum ki.Başkasıyla evlenmesine nasıl dayanırım bilmiyorum.

Ne güzel sevdiğiniz kişi tarafından sevilmek.Beni sevmiyor sevdiğim.O kadar üzülüyorum ki.Başkasıyla evlenmesine nasıl dayanırım bilmiyorum.

canım bende zamannında senin yaşadıklarını yaşadım tam 10 yıl birini sevdim oda bunu biliyordu kaç kere çıktık sonra ayrıldık 3-4 ay çıkıyorduk sonra hiçbirşey yokken beni aramıyordu sormuyordu 3-4 ay öyle geçiyordu sonra yine aramaya başlıyordu bende safım ya seviyorum ya arayınca havalara uçuyordum tekrar başlıyorduk sonunda ne mi oldu o evlendi şimdi diyorumki iyiki onunla olmamış çünkü onunla mutlu olamazdım senin içinde neyse hayırlısı ALLAHIM onu nasip etsin canım sakın üzme kendini

Bunlar senin kendi isteğine kalmış ben sana bizim sözde olanlarını anlatıyım ancak...

Bizim sözümüzde hem tek taş+alyans oldu canım..
Yiyecekler ise; her tabağa 3 çeşit tatlı+2 adet tuzlu yaptırdık.
Bohçalarımızda oldu çok detaylı değil ama yine de yaptık...
Toplamn 80 kişi falan vardı hemen hemen güzel oldu...

sağol canım inşaallah sen de sevdiğinle çok mutlu bir evlilik yaparsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…