• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İsteme ve söz hakkında ;

sinsirella

Bulutlar diyorum bu dünyaya fazla güzeller ..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
184
134
53
35
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405935222.403926.jpg kızlar merhaba bi kaç sorum olcak hem isteme hem söz yapıcaz 4 agustosta Allah nasip ederse söz mendilinden ziyade boyle bir havlu hazırlamayı düşünüyorum nasıl? Bir de kız isteme çiçeği ne olmalı hangi çiçek fikri olan var mı ?? Yardmlarınızı ve önerinizi bekliyrm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1196393 kızlar merhaba bi kaç sorum olcak hem isteme hem söz yapıcaz 4 agustosta Allah nasip ederse söz mendilinden ziyade boyle bir havlu hazırlamayı düşünüyorum nasıl? Bir de kız isteme çiçeği ne olmalı hangi çiçek fikri olan var mı ?? Yardmlarınızı ve önerinizi bekliyrm :)

hakkınızda hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) resimdeki havlu çok güzel. söz çiçeği olarak sevdiğin bir çiçek olabilir bence. daha sonra kurutup asabileceğin bir çiçek olabilir. ben çokça kırmızı gül öneririm kuruyunca ters çevirip evinin bir köşesine asabilirsin harika oluyor gerçekten :)

hakkınızda hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) resimdeki havlu çok güzel. söz çiçeği olarak sevdiğin bir çiçek olabilir bence. daha sonra kurutup asabileceğin bir çiçek olabilir. ben çokça kırmızı gül öneririm kuruyunca ters çevirip evinin bir köşesine asabilirsin harika oluyor gerçekten :)

Tesekkur ederm cnm yorumn için biz bilemedik canlı çiçek mi olsun yoksa yapma çiçek mi istemede canlı çiçek dimiii ??

Tesekkur ederm cnm yorumn için biz bilemedik canlı çiçek mi olsun yoksa yapma çiçek mi istemede canlı çiçek dimiii ??

Bence istemede canlı çiçek kuzum güzel şık bir masaüstü vazosunda canlı çiçekler

Canim bu havlular cok güzel bayildim kesinlikle cok zarif bir düşünce:) benim sözüm ve isteme ayni gün oldu yapay çiçek istedim ben evimin tek çiçeği de o olacak zaten;)) orkide lilyum gül karışımı beyaz ve yeşil tonlarda şık bi cicegim var benim.

Havlulardan vazgectim kızlar bunları hazırladm isteme ve söz için ❤️ nasıllar ? isteme atmosferine uyar diye düşündüm içine türk kahvesi koydm ve üstüne 40 yıl hatrımız olsun istedik yazdrdm 💕 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406588236.358279.jpg cok heycanlıyım 6 günüm kaldı 😁

sen mi hazirladin bi yerden mi aldin cok hoslar begendim hem gorselini hem kahve fikrini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back