• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İsteme Tepsisi Nereden Alınır?

CoffeeWithChocolate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
247
53
43
Pazar günü istemeye geliyorlar beni, söz kesilmeyecek sadece isteme olacak.

Sevgilim bana sordu ben de size sorayım dedim hatunlar, çikolata için gümüş gondol alacaklar ama şöyle hem kaliteli hem şık bir şey nereden alabiliriz? Ben dedim bu hatunlar bilirler bana sabaha kadar haber verirler, hadi yüzümü kara çıkartmayın kızlar :KK66:

Bir de çikolatayı Pelit'ten alsa gondolu başka yerden alsa olur değil mi? Sadece gondol götürüp çikolata koyarlar sorun olmaz herhalde?

Ama öncelik gondol şimdilik, kaliteli ve hoş bir gümüş gondol İstanbul Avrupa yakasında nereden bulunabilir?

Düzeltme: Ben onu tepsi diye biliyordum ama gondolmuş meğer o_O Metni düzelttim başlık tepsi kaldı ama :KK22:

Son düzenleme:
Canim cikolatayi aldigi yerden de gondolu temin edebilir. Ama illa ayrı almak isterseniz zuccaciyelerde gümüş tepsi ve gondol olur sanirim oradan bakalibilirsiniz hatta bazi cicekciler bile satıyor görmüştüm.

Canim cikolatayi aldigi yerden de gondolu temin edebilir. Ama illa ayrı almak isterseniz zuccaciyelerde gümüş tepsi ve gondol olur sanirim oradan bakalibilirsiniz hatta bazi cicekciler bile satıyor görmüştüm.

Anladım teşekkürler, sonradan duyduk ki istemede gondol ya da tepsi gibi çikolata olmuyormuş o nişanda oluyormuş. Sevgilim de normal kadife kaplı çikolatalardan aldı. Muhtemelen nişana kadar da seveceğimiz tarzda bir gondol bulup istediği çikolataları koyabiliriz :)

Teşekkürler yardımlarınız için :)

Anladım teşekkürler, sonradan duyduk ki istemede gondol ya da tepsi gibi çikolata olmuyormuş o nişanda oluyormuş. Sevgilim de normal kadife kaplı çikolatalardan aldı. Muhtemelen nişana kadar da seveceğimiz tarzda bir gondol bulup istediği çikolataları koyabiliriz :)

Teşekkürler yardımlarınız için :)

Hadi bakalim hayirli olsun. Oyle mi oluyormus bizde tek bi sefer çikolata geldi isteme söz ikisi bir oldu orda tepside süslü cikolata getirdi nişanlim demek sizde farkliymis:)

Back