• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi isteme, söz , nişan hepsi bi arada olabilirmi :(

deryayucelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
45
0
36
İstanbul
merhaba ben sitenize yeni üye oldum. paylaşımınız süper bu yüzden banada yardımcı olabilirseniz çokmemnun olurum... :54:
iki aile daha evvelden hiç görüşmediler birbirlerini tanımıyorlar. bayanlar bu hafta tanışacaklar. isteme söz ve nişan tek bi elden olsun istiyor annem bu çokmu zor olur böyle denilince korkuyorum ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum .. :18: :14:

isteme söz nişan bir arada olur tabi ama hiç tanışmadan olur mu bilmem, bizde aynı şekilde yapmayı dusunuyoruz ısteme nısan bır arada ama bızımkıler onceden tansıacak bır kez onlar bıze gelecek sonrada bır kez bız onlara gıdecegız, sonrada telefoın edıp su gun gelecegız ısteyelım nısan yuzuklerını takalım dıyecekler galıba. sızde oyle yapın once bı kez gorussunler normal oturmaya gelsınler ya da hıc tanısmadan da baban olur dıyorsa erkek tarafı ıcın sorun olacagını sanmıyorum.

merhaba ben sitenize yeni üye oldum. paylaşımınız süper bu yüzden banada yardımcı olabilirseniz çokmemnun olurum... :54:
iki aile daha evvelden hiç görüşmediler birbirlerini tanımıyorlar. bayanlar bu hafta tanışacaklar. isteme söz ve nişan tek bi elden olsun istiyor annem bu çokmu zor olur böyle denilince korkuyorum ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum .. :18: :14:

yangından mal kaçırır gibi... bu kız annelerini anlamak zor:52:

karşı tarafa bu isteğini ilet sevgilin aracılığı ile ama pek hoş olmaz. tanışıp kaynaşıp sonra nişan olması daha güzel:21:

tanıştı bayanlar nihayett :D aysecolluoglu dediiğiniz gibi olucak iadeyi ziyaret yapılıcak sonrada isteme ve yüzükler söz takılıcak ama nişan yapmıcaz off bu işler çok sıkıcı bi durummuş :26:

Meraba arkadaşlar, benimde bu cmt isteme ve nişan olacak, bizim anneler tanıştı ne istediklerini söylediler birbirlerine,bence 2 3 işe gerek yok diye düşünüyorum 5 gibi istemeye gelecekler,7.30tada bi restarantı ayarladk canlı müzikli bi yer yemek yenilecek olacakk bitecek, biz 3.5 yıldır flört ediyoruz ve bende oda aileleri az çok tanıyoruz buyüzden size bağlı herşey inş. gzl olur herşey hepimiz için:1:

Beni de Rize'den istemeye gelecekler; ben İzmit'teyim. Kız isteme ile söz aynı anda olur, nişana gerek yok benim açımdan. Benim yarim askerde, ben de okuyorum, 2013'de gelir istetir :) 3-4 yıllık geçmişimiz var :)

Ben siteye yeni üye oldum, burdaki deneyimlerle dolduracam kendimi :) bakalım nasıl etkileneceğim?

Back
X