Kızlar ne olur bana birsey söyleyin , Erkek arkadasımla birbirimize girdik resmen iki aile tanıstıktan sonra benim ailem isteme-söz-nişan bir arada olsun diyorlar , onun ailesi olur mu öyle sey diyormus , isteme ayrı olur diyormus ..Tecrübeliler yazsın lütfen...
Erkek tarafı nişanı törenli mi yapmak istiyorda bu kadar tepki gösteriyor ben onu anlamadım ?
Tabi ki de olur..
Valla şöyle bişey var uzaklık varsa üçü birarada olur nieticede bnmde öyle oldu, ama aynı şehirde olsak ben isteme nişan ayrı olsun isterdim açıkçası yinede iyiki böyle olmuş diyorum
Kızlar ne olur bana birsey söyleyin , Erkek arkadasımla birbirimize girdik resmen iki aile tanıstıktan sonra benim ailem isteme-söz-nişan bir arada olsun diyorlar , onun ailesi olur mu öyle sey diyormus , isteme ayrı olur diyormus ..Tecrübeliler yazsın lütfen...
Kızlarrrr Olay tatlılığa bağlandıııııı kabul etmişler sıkıntı yokkk ,, offf bu streslerrr ne kötü ama yaaa ,,, 15 martta tanısmaya geliceklerrrrrr eeee şimdiden beni aldı telaşşşş ne giyicemmmm ne yapıcazzzz :):):)
Ammaaan derdin bu olsun kızım hadi bakalımm hayırlı olsun şimdidenKızlarrrr Olay tatlılığa bağlandıııııı kabul etmişler sıkıntı yokkk ,, offf bu streslerrr ne kötü ama yaaa ,,, 15 martta tanısmaya geliceklerrrrrr eeee şimdiden beni aldı telaşşşş ne giyicemmmm ne yapıcazzzz :):):)
Canım çok sevindim tatlılığa bağlandığına olayınTelaş yapmana da gerek yok . Hemen bu yazımı okuyunca eline temiz bir not defteri alıyorsun ve yapman gerekenlerin bir listesini yapıyorsun . Daha sonra alman gerekenlerin ( örn. Bohça alışverişi , alınacak takılar , yapılacak ikramlar için alışveriş listesi vs. ) tarihinizi belirlediğiniz zaman bir iki hafta öncesinde bohça alışverişine çıkarsınız . İkramları iki üç gün önceden hazırlamaya başlarsınız , pasta siparişi falan derken o gün gelip geçivermiş bak gör
Harikasın yaaa ,,, Hemen yazdım Valla ,,Hediye Dağıtmak için sabun yapmaya basladım bile :) Canımmm ikram olarak ne hazırladınız hemen senden alıyım :) Daha var ama hersey güzel olsun acele olmadan dimi ya :)
Hemen menümü paylaşıyorum
Rus salatası , yaprak sarma , kıymalı karnıyarık böreği , pırasa böreği , tahinli kurabiye , tuzlu pastane kurabiyesi , nişan pastası , meşrubat ve çay ( iki çaydanlık ve 3 paket en ucuzundan çay bardağı ile o geceyi sorunsuz atlattık ) ...
Çok sağolun Kızlarrrr :):):) ben aklıma geldikçe yazabilirim sorabilirim dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?