• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan İsteme sonrasında verılen hediyeler kendim yaptım :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Mia-

Nirvana
Pro Üye
23 Eylül 2013
24.301
49.745
798
Bakalım beyenıcekmısınız ısteyen olursa yapımınıda ekleyebılırım.:3:

[ $SAM_6233.jpg $SAM_6234.jpg

$SAM_6229.jpg $SAM_6236.jpg

Bayanlara minik havlu yazma sabun yaptım
Erkeklere havlu ve çorap hazırladım :16:
başta herkez karşı çıktı ne alaka sabun dediler ve tabi kimseye mantıklı gelmedi bizim burda böyle kimse degişikligi sevmez :19: ben kimseyi dinlemedim ve yaptım herkez çok beyendi ve şimdi ne alaka diyenlerde hep benden kopya çekti olsun ya sonuçta bende başkalarını örnek alıyorum :21:

Eklentiler

• $SAM_6255.jpg
    $SAM_6255.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 313
  • $SAM_6254.jpg
    $SAM_6254.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 319
İçinizden gelen kendi el emeğinizle yapılan hediyeden daha güzel ne olabilir ki çok güzel bir düşünce olmuş Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim:16:

Bakalım beyenıcekmısınız ısteyen olursa yapımınıda ekleyebılırım.:3:

[Eki Görüntüle 977302 Eki Görüntüle 977303

Eki Görüntüle 977301 Eki Görüntüle 977304

Bayanlara minik havlu yazma sabun yaptım
Erkeklere havlu ve çorap hazırladım :16:
başta herkez karşı çıktı ne alaka sabun dediler ve tabi kimseye mantıklı gelmedi bizim burda böyle kimse degişikligi sevmez :19: ben kimseyi dinlemedim ve yaptım herkez çok beyendi ve şimdi ne alaka diyenlerde hep benden kopya çekti olsun ya sonuçta bende başkalarını örnek alıyorum :21:

herşeyiyle çok güzel bir isteme töreni olmuş o arabaya bayıldım =) Allah tamamına erdirsin çok güzel düşünmüşsünüz.el emeği sonuç da kim ne derse desin

ben de bu ara isteme için söz hediyelikleri araştırıyorum sabunları neye sardın nasıl yaptın detay istiyorum :1:

Son düzenleme:
Çok güzellermiş canım ne kadar marifetlisin maaşallah:nazar: Allah tamamını erdirsin.

Çok güzellermiş canım ne kadar marifetlisin maaşallah:nazar: Allah tamamını erdirsin.

çok teşekkürler :) Satın alıcaktım aslında yapan yerler vardı sordum tanesi 10 tl dedi yuhh dedım o kadara kadar ne gerek var ben yaparım dedım :21:

Back