Kız İsteme isteme gunu yaptiginiz tuzlu kahveyi hatirliyor musunuz :-)

latika_27

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
866
176
333
Merhaba arkadaslar cok yeniyim aranizda hem tanismak hem de kahve ile ilgili anilarimizi anlatmak icin yazabiliriz diye dusundum
Ben baslayayim 3 aylik nisanliyim nisanlimin ailesi geldiginde hazir kahvelerden almistik kopurtemiyorum diye fincana fazla geldiginden olacak dibi cok koyu olmustu tadi da cok kotuydu kopuklu oldu ama hic guzel degildi tanismada tuzlu kahve olmaz diye yapmadim sozde de kendi kahvemi kendim yapmadim tuzlu kahve arada kaynadi yani iciren arkadaslari tebrik ediyorum

Benim 3 bucuk hafta önce oldu okadar eglenceli güzel bir gündüki benim icin. Ona bol tuzlu güzel bir kahve yaptim ve en son onunkini götürmüstüm kahveyi alirken bile cekiniyordu garibim Ama benim bitanem o kahveyi yüzünü hic eksitmeden icti ardindanda benden 5 bardak su istedi ama O kahveyi icerkenki hallerinin videodaki görüntülerini izledikce gülüyoruz

Hayirli olsun yeniymis seninki de ben icimde kaldi diye kayinvalidemlerde yaptim da iki yudum alabildi gercekten cok kotu tadi

Henüz ne istenme ne de nisanim olmadı ama yapmak icin sabirsizlaniyorum diyebilirim. Bunun bilincindeki hamsican da sakin yapma diyor bak o refleksle boğulurum beni harcama diyor ama yok yapacagım

istemeye geldiklerinde kahveyi ben yapmadım ama kuzenlre nişanlımı çağırıp tuzlu baharatlı kahveyi içirdi bi 1 2 yudum aldı garibim devam ediyor yahuu bırak dedim anca öyle bıraktı

istemeye geldiklerinde kahveyi ben yapmadım ama kuzenlre nişanlımı çağırıp tuzlu baharatlı kahveyi içirdi bi 1 2 yudum aldı garibim devam ediyor yahuu bırak dedim anca öyle bıraktı

bız yapmıstık dah dogrusu kuzenlerım pısırmıstı esımınkınıede tuz koymustum ıkram ettım eşimde bir iki yudumıctıaslında nıyetı kendınızorlayıp hepsını ıcmektıde kıyamadım gerı fıncanda kalmıstı

yaklaşık 2 hafta sonra istemeye gelicekler, klasik olsun istemiyordum. neli kahve yapsam diye düşünürken sevgilime sordum :) şimdiden düşün neli kahve istediğini, tuzlu çok klasik başka birşeyli olsun dedim. ikimizde baharatı özellikle kimyonu çok seviyoruz, kimyonlu kahvemi yapsam diye içimden geçirdim. illa birşey katıcam diyorsan kimyonlu kahve yap dedi. kimyonlu kahvenin bile aynı anda aklımıza geldiği adama ben çikolatalı kremalı ballı köpüklü kahveler yaparım yahuu :))

ay en eğlenceli kısmıydı ya.kahveyi arkadaşım ve kardeşim hazırladı tuz ve birazda turşu suyu koymuşlar kıyamam..en son ona götürdüğümde anladı garibim..çok güldük içerken bir yudum alıyor ekşi ve gülümseme karışık ifadesiyle bana bakıyordu.en sonunda dayanamadım bıraktırdım...

Biz saka olsun diye bizim oranin adeti bahanesiyle bi bayan arkadasimiza yaptik kizin da nide hassasmis cok fena oldu korkmystuk kimyon ve kararbiberliydi dikkat et

benim daha sözüm olmadı ama ben hem tuz koyucam hem de baharat
benimkinin reflüsü var kusarım falan diyo ama içinde de kalmasın diyo benden günah gitti

ben tuzlu kahveyi tam unutuyordumki görümce geldi hadi tuz atalım diye içim cız etti bir an.. o ne kadar tuz koyduysa ben de bi o kadar şeker attım ki denge sağlansın diye..kıyamadım işte:)) ama güzel olmuş meraklı bakışlar arasında hüüüp içiverdi:))

Ben kıyamam dedim yapmayacağımı da söylemiştim baştan.
Geldiler ev kalabalık zaten, her kafadan bi ses çıkıyor tuz koyalım yok yok pul biber atalım bilmem ne diye. Ben de mutfağa girdim, hiçbiri olmayacak dedim.
Hatta sanırım kahve bile yaptırmamıştım :S

:)) bende içirmiştim cok eglencelı oluyor benım kahvelerı dayımın eşi yaptı saolsun.
en son damadınkını yaptık tuzu bocaladık onun fıncanı tepsıne kenara koydum en son teyzesi ıle kendınınkı kaldı teyzesı önce onun fıncana uzandı ''yok teyze sen bunu al'' dedım..teyzesı çaktı durumu ''bu tuzlu dıkkat et '' dedı :))
zavallı eşim hepsini içti ama hııcc caktırmadann :) bı yudum kalmıştı annem dayanamadı attık bıraktırdıı :))

biz dayadık tuzlu kahveyi nişanlıma valla
kaç hafta dilinden kurtulamadım bana nasıl kıydın, tuz çok zararlı ya bişey olsaydı diye
bizimki biraz nazlıdır da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…