Isteme de geline takı?

Elif1288

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
24
0
86
Almanya
Selam hanımlarrrrr. Beni cuma istemeye gelecekler, ma söz falan olmayacak sade isteme. Burda erkek tarafı takı takarmı? Ve gelirken çiçek ve tatlı harici birsey getirilirmi? Cevaplarınızı bekliyorum

Selam hanımlarrrrr. Beni cuma istemeye gelecekler, ma söz falan olmayacak sade isteme. Burda erkek tarafı takı takarmı? Ve gelirken çiçek ve tatlı harici birsey getirilirmi? Cevaplarınızı bekliyorum

bildiğim kadarıyla takmazlar niye taksınlar ki:44:

İstemede taki takilmaz yuzuk takilir cok cok soz yerine gecer cicek cikolata disinda varsa bir isteginiz soyleyin ama daha simdiden sunu bunu isterim derseniz itici olur birakin karsi taraf nasil uygun gorurse oyle yapsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende öyle dedim. Ma arkadaşlar dedi yani bi künye veya yüzük falan küçük bir şey takılır adı koyulsun diye. Onun için sizden görüşünüzü merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

söz falan olmucaksa sade istemeyse takı falan takılmaz, çiçek çikolata sadece

Beni istemeye geldiklerinde biz söz mendili verdik kayınvalidemde bir yazma verdi bana ama tektaşımı da o zaman taktı eşim..evlilik teklifi falan almamıştım daha önce ben ondan öyle taktılar yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç birşey takılmaz yüzük bile çiçek cikolata ile gelinir eğer kızı verirse söz gunu kararlastirilr daha sonra ufak bi söz alış verisi yani yüzük felan alınır

Süpeeeerrrr canlarım çok teşekkür ederim size. İçimdeki huzursuzluk gitti >< hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…