Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam hanımlarrrrr. Beni cuma istemeye gelecekler, ma söz falan olmayacak sade isteme. Burda erkek tarafı takı takarmı? Ve gelirken çiçek ve tatlı harici birsey getirilirmi? Cevaplarınızı bekliyorum
Selam hanımlarrrrr. Beni cuma istemeye gelecekler, ma söz falan olmayacak sade isteme. Burda erkek tarafı takı takarmı? Ve gelirken çiçek ve tatlı harici birsey getirilirmi? Cevaplarınızı bekliyorum
İstemede taki takilmaz yuzuk takilir cok cok soz yerine gecer cicek cikolata disinda varsa bir isteginiz soyleyin ama daha simdiden sunu bunu isterim derseniz itici olur birakin karsi taraf nasil uygun gorurse oyle yapsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beni istemeye geldiklerinde biz söz mendili verdik kayınvalidemde bir yazma verdi bana ama tektaşımı da o zaman taktı eşim..evlilik teklifi falan almamıştım daha önce ben ondan öyle taktılar yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiç birşey takılmaz yüzük bile çiçek cikolata ile gelinir eğer kızı verirse söz gunu kararlastirilr daha sonra ufak bi söz alış verisi yani yüzük felan alınır