İsteksizlik Kuruluk

LeylaIst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
1
0
37
MERHABA
10 yıldır evliyim. Evlendiğim günden bu zamana kadar kuruluk var. Kayganlastirici jel olmadan birlikte olamıyoruz. Eşim sürekli bu durumdan şikayetçi. İsteksizlikte var. Eşim saatlerce uyarsa da on sevisme yapsana islanamiyorum. Kendisi gurur yaptı benden kaynaklı diye kendisini sucluyor. Ona ondan kaynaklı olmadığını söylesemde kafasına kendisinden kaynaklı olabileceği yer edinmiş.
Bana karşı tamamiyle ilgisini kaybetti zaten yatakta ben isteksizdim şu an evle de ilgilenmiyor çocuklarla da. Gitmediğim doktor kalmadı. Çaresi yok.

MERHABA
10 yıldır evliyim. Evlendiğim günden bu zamana kadar kuruluk var. Kayganlastirici jel olmadan birlikte olamıyoruz. Eşim sürekli bu durumdan şikayetçi. İsteksizlikte var. Eşim saatlerce uyarsa da on sevisme yapsana islanamiyorum. Kendisi gurur yaptı benden kaynaklı diye kendisini sucluyor. Ona ondan kaynaklı olmadığını söylesemde kafasına kendisinden kaynaklı olabileceği yer edinmiş.
Bana karşı tamamiyle ilgisini kaybetti zaten yatakta ben isteksizdim şu an evle de ilgilenmiyor çocuklarla da. Gitmediğim doktor kalmadı. Çaresi yok.
Oral yapıyor mu eşiniz ön sevişmede? Oral ile ıslanmama şansı çok düşük.

L LeylaIst kendinize masturbasyon yaptığınızda da mı ıslanma olmuyor? Eşiniz oral yapıp sizi yükseltiyor mu, ıslanmadığınız için eşiniz git-gel mi yapamıyor, bir de orgazm oluyor musunuz? 10 yıl evlilik, çocuklar ve cinsel ilgi kaybı... Islanmasanız da kayganlaştırıcı eşinizi rahat ettirir, neye tepki gösteriyor, onca doktora gitmişsiniz demek ki boşalma sıvınızı salgılayan Skene bezleriniz çalışmıyor ya da siz zevklenmediğiniz için ıslanmıyorsunuz. Bu sorulara cevap verirseniz belki bıraz daha yardımcı olunabilir.

Bende 12 yıllık evliyim,malesef aynı sorunu yaşıyorum,isteksizlik çok fazla ve zevk alamıyorum..yoruldum artk ve bıraktım mücadele etmeyi

X