isteksiz sevgili

SUDESUDE09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
636
821
41
merhaba hanımlar
39 yasında boşanmış yanlız yaşayan bi kadınım.8 aydır haytımda biri var evliliğe giden bir ilişki aileler falan herkes tanıştı herşey çok çok iyi.
aynı yaşız o hiç evlenmemiş daha önce. hayatımda karşıma çıkan en ince düşünceli en romantik insan bugune kadar her şey iyi yani.
amaaaa 8 aydır evime 7-8 kez gelmiştir muhtemelen 2 veya 3, gelişinde birlikte olduk ben daha bişi anlamadan olayı bitirdi kendince ilk seferinde heycan falan oldu diye düşündüm önce. aradan uzun zaman geçtkten sonra tekrar birlikte olduk yada olmaya çalıştık bu kezde kalkış olmadı bi türlü. mayıstan beri ilk defa dün akşam evime geldi ben gayet seksi elbisemi giydim karşısına oturdum falan ama oturduk çay içtik kahve içtik film izledik. tamam hergün sevişelim demiyorumda bu garip degilmi sizcede.

eski eşimle gayet aktif bi cinsel hayatımız vardı. bende seviyorum cinselleği aksi bu durum yoksa en fazla 2 gün falan boş geçerdi enfazla.
evlilikte cinsellik bana göre önemli onun bu isteksizliği sinir ediyor beni. napabilirim sizce kırmadan açıkca sorsam nasıl sorcam.
sadece seks yüzünden ayrılmak saçma geliyor çünkü diğer herşey çok güzel. ama bu da önemli bi faktör. evlenincede böyle olursa yan yana bu kadar beklemek korkutuyor beni.

Bu konularda neden illa kırmadan diyorsunuz? Adam kendisi zaten kendi problemini anlayacak kapasiteye sahipse niye kırmaktan korkuyorsunuz ki? Açık açık beklentilerinizi dökün ortaya eğer karşılamayacaksa evlenip böyle mutsuz olacaginiza yol yakınken bitirmek en iyisi. Sevgiliyken sevişen çok nadir insan var şu devirde bence bu durumu degerlendirin eger ten uyumu yoksa ve cinsellik olmadam evliıik yürümez diyorsanız yol yakınken ayrılın.

eski eşimle gayet aktif bi cinsel hayatımız vardı. bende seviyorum cinselleği aksi bu durum yoksa en fazla 2 gün falan boş geçerdi enfazla.
evlilikte cinsellik bana göre önemli onun bu isteksizliği sinir ediyor beni. napabilirim sizce kırmadan açıkca sorsam nasıl sorcam.
sadece seks yüzünden ayrılmak saçma geliyor çünkü diğer herşey çok güzel. ama bu da önemli bi faktör. evlenincede böyle olursa yan yana bu kadar beklemek korkutuyor beni.
Aa "sadece" seks yüzünden deyip kücümsemeyin.
Diğer herşey cok güzel demissiniz mesela bu güzel birşey evet AMA o zaman es değil arkadasta olabilir evdeki kisi neden evleneyim degil mi?
Bu durum büyük sorun.Bastan iyiyken zamanla azaldigini cok duydumda, seyrekken hulka döneni de hic duymadım 🙊🤷🏻‍♀️

zaten bazen diğer herşeyin iyi olmasınıda buna baglıyorum. sanki bi yerdeki açığı başka şeylerle kapatmaya çalışıyo gibi geliyor.

zaten bazen diğer herşeyin iyi olmasınıda buna baglıyorum. sanki bi yerdeki açığı başka şeylerle kapatmaya çalışıyo gibi geliyor.
Burada o kadar buna benzer konu varki;keşke evlenmeden tecrübe şansimiz olsaydı diye,zaten genele bakınca isteksiz erkeklerin çoğu çok çok iyi oluyor nedense.deneme imkanınız olduğu için çok şanslısiniz der susarım..

merhaba hanımlar
39 yasında boşanmış yanlız yaşayan bi kadınım.8 aydır haytımda biri var evliliğe giden bir ilişki aileler falan herkes tanıştı herşey çok çok iyi.
aynı yaşız o hiç evlenmemiş daha önce. hayatımda karşıma çıkan en ince düşünceli en romantik insan bugune kadar her şey iyi yani.
amaaaa 8 aydır evime 7-8 kez gelmiştir muhtemelen 2 veya 3, gelişinde birlikte olduk ben daha bişi anlamadan olayı bitirdi kendince ilk seferinde heycan falan oldu diye düşündüm önce. aradan uzun zaman geçtkten sonra tekrar birlikte olduk yada olmaya çalıştık bu kezde kalkış olmadı bi türlü. mayıstan beri ilk defa dün akşam evime geldi ben gayet seksi elbisemi giydim karşısına oturdum falan ama oturduk çay içtik kahve içtik film izledik. tamam hergün sevişelim demiyorumda bu garip degilmi sizcede.

Böyle fırsatları varken değerlendirmeyen adamdan koşarak uzaklaşın. 2 ikişki fiyasko, bunlar kaza sonucu olmuş şeyler olsa adam kendini ispatlamak için her fırsatı değerlendirir. Malzeme bu, görmüşsünüz. Sırf bunun için ayrılınmazsa evlenin ne diyelim.

Sevgilim olacak bir defa birlikte olacağız ve ben diğer başbaşa kalmalarımızda film izleyeceğim. 14 yıllık evliyim hala evde başbaşa kaldığımızda film izleye oturmadan fırsatı değerlendirir eşim, film kaçmıyor diyerek. Sizinki monotona bile girmemiş, tam doyumsuz olmanız gereken zamanda tık yok. Bunun için ayrılmayın bence de dürtüleriniz cinnet geçirmenize sebep olmasın diye psikoloğa gider ilaç alırsınız oldu bitti.

Kesinlikle katılıyorum size.bekar hiç evlenmemiş bir erkek doymak nedir bilmez bu yaşlarda,forum bu gibi isteksiz erkekler konusu ile dolu hasbel kader evlenmiş insanlar,keşke keske diye söylenip duruyorlar.arkadas şanslı test sürüşü meydanda bence.

Simdi bu denli isteksiz olan bi insan muhtemelen evlendikten sonra daha beter olur bunu goz önünde olarak kendinize bi yol haritasi cizin herseyi bastan konusun birbirinizin eksi artı yonlerini iyice ogrenin sonra neden diye dovunmeyin tecrubeyle sabit

O kadar doğru bir tespit ki bu.. Bence açıkça konuşun beklentinizi bilsin. Konuşurkenki tavrı bile bir fikir edinmenizi sağlayacaktır. Ama bence zaten belli hersey. Sirf cinsellik yüzünden ayrilinir mi da demeyin bence cok önemli bir konu.

Herşeyin olagan ve hep saygı çercevesinde gidiyo oluşu kim ne derse desin cinselligi azaltıyo kank. Kavga edicek bişey bulun valla bak sonra bi süre küsüşün bi hareketlensin olay ilk buluşmada yıkıllllsnn. Bu işe yaramazsa ztn 1 dk bile bile düşünme runnnnn

Sorun tabi cinsellik çok önemli öyle göz ardı edilebilecek bişey değil ki küçük çocuk da değilsiniz cinsel açıdan ikinizin de istekleri olması lazım eğer sevgiliniz normalse tabi… açık açık konuşun bence bi problem varsa en başındna kabul edip tedavi olsun

"Sadece seks yüzünden" tabirini çok garipsiyorum açıkçası, evliliği ayakta tutan en önemli şey seks zaten, sizin şansınız evlenmeden sevişmeniz olmuş, en azından bu yönünü önceden öğrenmişsiniz, hem yapamayıp hem de bişey demeden kenara çekilmek bencilce geliyor bana, benim eşim birkaç kez yapamadığında özür dileyip kendince gerekçelerini sunup birkaç güne telafi etmişti hakkını vererek.
merhaba hanımlar

X