İSTEKSİZ EŞE ÇOCUK....

Arkadaşın biraz şey sanırım.... Ihmmm. Kibar bir kelime bulayım diyorum da... Şeyyy... Salak desem ayıp olur mu?

böyle yaparsa sonu boşanmaya kesin varır bence ve adam der ki ben korunuyorum nasıl oldu bu çocuk ve açıklamak zorunda kalacak açıkçası işler arap saçına döner hiç kalkışmasın

3 defa boşanma aşamasına gelip hala o adamdan çocuk yapıp çoğalmayı düşünüyor yani kafa güzelmiş

ayrıca adamın şey yaptığı şeye sürtünmekle olmaz o işler,kocası göbek deliğine şey yaparsa oradan rahme ulaşır siperminler, tövbe ya matığa bak:KK57:

adamı zorla mı baba yapacak

Surtunerek hamile kalanlar toplulugu diye birsey var sanirim.
Evli kadin bunu nasil soyluyor.
En mantiklisi hap aldim desin daha kesin sonuc verir.

Cocuk yuvayi kurtarmaz.

Neee senin eşin direk içine.. aaaa töbe töbe...bişmiyon sen bak şimdi 7 ulu camideki imamın sarığına sürülmüş tas alıyorsun. Eşin ona koyuyor. 3 kere sağ omzuna 3 kere sol omzuna geti kalanıda allah ne verdiyse vajinaya ama eşoftman üstünden sürdünmü haftasına al gebelik testini:-D. Bizim bi akraba vardı 739294626284047 yıldır çocuğu olmuyordu sonra bunu yaptı 5iz dOğurdu. BEnde bu ay denicem konu sahide Denesin. :-D:-D:-D:-D:-D

Allahımda hepimize önce akıl fikir, sonra hakedene hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin.

Artık kendimizle dalga geçmeye başladik.:KK76::KK76::KK53::KK53:
"baktın olmuyor bakmayacaksın" modundayız :KK47:
Bu arada tavsiyen için teşekkürler:KK68:

Bence yapsın

O sekilde hamile kalmayi basaran kadının hayatta basaramayacagi sey yoktur

Bırakın denesin :KK70:

X